Ράνια Κωστάκη στο ΒΡΑΔΥ: Σε ποιον δεν αρέσει να χαϊδεύεται μόνος του;

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Ράνια Κωστάκη έδωσαν το παρόν σε ένα μοναδικό ΒΡΑΔΥ.

Η Ράνια Κωστάκη μας συνοδεύει ραδιοφωνικά κάθε πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό και φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις εντυπώσεις της και τη ζωή της μέσα στην εκπομπή.

Μίλησε για την φιλία της με τον Γρηγόρη που κρατάει 15 χρόνια και υποστήριξε πως ποτέ δεν ήταν κάτι παραπάνω καθώς δεν είναι το γούστο του παρουσιαστή…

Μιλώντας για τα

προσωπικά της, αναφέρθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες της σχέσεις της, αυτή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είναι μικρότερος της και όπως είπε υπάρχει ακόμα πολύ αγάπη μεταξύ τους, αλλά χώρισαν όταν έφτασαν στο σημείο να νιώθουν σαν αδέρφια.

Η Ράνια δήλωσε ότι ζητάει από έναν άντρα να είναι γλυκός και ντροπαλός και στην αρχή να κάνει λίγο τον μαλάκα, αλλά και να έχει υπομονή. Θέλει να έχουν χωριστά κρεβάτια, να έχουν τον χώρο τους, ενώ δεν ξεχνά ποιος είναι ο ρόλος της γυναίκας και ξέρει να…κάθεται σούζα μέσα στο σπίτι!

Highlight της βραδιάς υπήρξε η στιγμή που η Ράνια ξεχάστηκε και άρχισε να χαϊδεύεται μόνη της, με τον παρουσιαστή να μην αφήσει τη κίνηση να ‘‘πέσει κάτω’’ ρωτόντας της αν της αρέσει να χαϊδεύεται! Η Ράνια δεν δίστασε να ανταπαντήσει ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει!

Δείτε όλη τη συνέντευξη!

O Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε στη συνέχεια τον Κρατερό Κατσούλη που μίλησε για το Your Face Sounds Familiar, τη σχέση του αλλά και το θέμα της υγείας του.

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε «ευχάριστο» το παιχνίδι και ότι περιμένουν με αγωνία κάθε Κυριακή για να δουν τι έχουν ετοιμάσει οι άλλοι συμμετέχοντες. Ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε πως αποτέλεσε έκπληξη για εκείνον ο Κώστας Μαρτάκης. «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Τα χρήματα πηγαίνουν κάθε Κυριακή για φιλανθρωπικό σκοπό», πρόσθεσε.

Ο παρουσιαστής έμεινε εντυπωσιασμένος με την μεταμόρφωση του Κρατερού σε Μπρούς Σπρίνγκστιν και επισήμανε ότι καμαρώνει τους τραγουδιστές γι’ αυτό που κάνουν επειδή για έναν ηθοποιό είναι εύκολο να κάνει μια μεταμόρφωση.

Μίλησε για τον έρωτα του με τη Κατερίνα Καραβάτου, εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο αλλά και δεύτερο παιδί, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τα παραπανίσια κιλά που έχασε εν όψει του μεταβολισμού του.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κρατερού.

Keywords
Τυχαία Θέματα