Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες – Συνελήφθη ένας ύποπτος

Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, το LAX, με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να μιλούν για έναν σκοπευτή, ενώ άλλοι μιλούν για πάνω από ένα.

Το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX) εκκενώθηκε σήμερα, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στον τερματικό σταθμό Tom Bradley, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφάλειας των αερομεταφορών και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το τοπικό

κανάλι CBS μετέδωσε ότι τρεις άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία και ο ένας από αυτούς φέρει τραύμα από σφαίρα στο πόδι. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ένας άνδρας οπλισμένος με τουφέκι κατάφερε να περάσει από τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου και να ανοίξει πυρ στο χώρο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη.

Ένας επιβάτης, ο Ρόμπερτ Πέρες, δήλωσε στο CBS ότι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου άρχισαν να φωνάζουν ότι υπήρχε στον τερματικό σταθμό ένας ένοπλος. «Άκουσα έναν κρότο και όλοι έπεσαν στο έδαφος», πρόσθεσε.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα