Πυρά Μιχελάκη για πολιτικές σκοπιμότητες του δημάρχου της Νάουσας για τη θέρμανση σχολείων

Σε πολιτικές σκοπιμότητες ενόψει των δημοτικών εκλογών αποδίδει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης τις καταγγελίες του δημάρχου Νάουσας Αναστάσιου Καραμπατζού.

Ο δήμαρχος της Νάουσας υποστηρίζει ότι η τρίτη από τις τέσσερις δόσεις που καταβάλλονται, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και των λειτουργικών δαπανών στα σχολεία της περιοχής «μόλις τώρα εγκρίθηκε».

Ο κ. Μιχελάκης διέταξε τη διερεύνηση για τυχόν ευθύνες του δημάρχου Νάουσας για τον

τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα κονδύλια που έλαβε ο δήμος από το υπουργείο Εσωτερικών για το πετρέλαιο θέρμανσης των σχολικών μονάδων. Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών η Τρίτη δόση έχει εγκριθεί από τις 29 Αυγούστου ενώ η τέταρτη δόση έχει εγκριθεί από τις 20 Νοεμβρίου.

Σε απάντηση, ο κ. Καραμπατζός δηλώνει ότι «στα όσα λέγονται και γράφονται για δήθεν εκμετάλλευση από τον δήμαρχο του προβλήματος με σκοπό την προσωπική προβολή εν όψει των δημοτικών εκλογών την απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι οι γονείς, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που ζουν το πρόβλημα έλλειψης χρημάτων για τη θέρμανση και τη λειτουργία των σχολείων. Τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα