Πρωτομαγιά: δεν είναι αργία, είναι απεργία

10:06 1/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Χωρίς αμφιβολία αυτό είναι το αγαπημένο σύνθημα της ημέρας. Για αυτό ας δούμε λίγο στην πράξη πως θα είναι τα… απεργιακά δεδομένα την Πρωτομαγιά.

Για τους περισσότερους η 1η Μαΐου είναι μια μέρα χωρίς δουλειά – άρα μέρα χαλάρωσης. Αλλά, μια χαλάρωσης μέσα από απεργίες. Έτσι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

τα μπλε λεωφορεία τραβούν χειρόφρενο από τις 10.00 το βράδυ εως τη λήξη της βάρδιας, κάτι το οποίο θα συμβεί και για τα τρόλεϊ. 

Όσοι πάρουν Μετρό να γνωρίζουν ότι τα δρομολόγια σταματούν στη Δουκίσης Πλακεντίας, λόγω 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Επίσης κανένα δρομολόγιο πλοίου δεν θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00-12:00 λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες συγκεντρώσεις για τους εορτασμούς της Πρωτομαγιάς. Έτσι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά με κεντρικό σύνθημα “Κανείς μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε”. Την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιεί συγκέντρωση στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Καισαριανή

Διαβάστε ακόμα:

* Ο πόλεμος του Ιουνίου

* Η ορολογία των εκλογών

* Άντε να δούμε τι θα φέρουν τα… ζάρια

Keywords
Αναζητήσεις
ικεα πρωτομαγια
Τυχαία Θέματα