Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Λέσι – Δείτε την καλύβα στην οποία κρυβόταν με τον 4χρονο Φοίβο [εικόνες]

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 33χρονος Αλβανός Τζέιμς Κλοντ Λέσι, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του και στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, τον οποίο κρατούσε επί 18 συνεχόμενες μέρες.

Ο Λέσι οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Πολυγύρου στις το πρωί της Δευτέρας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Ο 33χρονος κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του και την αρπαγή του 4χρονου γιου τους.

Ο κατηγορούμενος μετήχθη νωρίτερα, κάτω από αυστηρά μέτρα

ασφαλείας, στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, όπου, αφού, πρώτα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ακολούθως παραπέμφθηκε στον ανακριτή, προκειμένου να λογοδοτήσει για τη στυγερή δολοφονία της 41χρονης γυναίκας.

Τελικώς, του δόθηκε 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου επέστρεψε. Ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι εμφανίστηκε με ένα μπουφάν στο κεφάλι, για να κρύψει το πρόσωπό του...

Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος κρατείτο από την Κυριακή στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου εξετάστηκε από αστυνομικούς. Κατά την πολύωρη ανάκριση φέρεται πως κατέθεσε ότι επιχείρησε να εγκαταλείψει τον νομό Χαλκιδικής, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής του.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε ότι έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες σε καλύβες κι όπου αλλού δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί από αστυνομικούς. Μάλιστα, φαίνεται ότι παραβίασε ακόμη και σπίτι στις Καλύβες, στην προσπάθειά του να βρει τροφή, ενώ, ο ίδιος κι ο 4χρονος γιος του, τρέφονταν με φρούτα δένδρων, ακόμη και κότες τις οποίες έκλεβε.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το εσωτερικό της καλύβας στην οποία κρυβόταν ο συζυγοκτόνος με τον 4χρονο Φοίβο

Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη ο Λέσι, καλά στην υγεία του ο μικρός Φοίβος

The post Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Λέσι – Δείτε την καλύβα στην οποία κρυβόταν με τον 4χρονο Φοίβο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα