Προσεχώς! Οι καλύτερες ταινίες που θα δεις μέχρι το τέλος του 2014 [μέρος α’]

Ένας μήνας και κάτι έμεινε μέχρι να αποχαιρετήσεις το 2014 αλλά οι κινηματογραφικές εκπλήξεις που σε περιμένουν, από εδώ και πέρα, είναι πολλές! Ρίξε ματιά στις ταινίες που θα βγουν στους κινηματογράφους μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου και δεν θα χάσεις.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, την πρώτης της επίσημη στη χώρα μας κάνει το πολυαναμενόμενο «Fury». Ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει με το εν λόγω φιλμ

το οποίο ταξιδεύει στη ναζιστική Γερμανία. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Wardaddy (Μπραντ Πιτ) ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα τανκ με πενταμελές πλήρωμα. Με αριθμητικό μειονέκτημα, ελάχιστα πολεμοφόδια και σέρνοντας μαζί τους έναν νεοσύλλεκτο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, η ομάδα, κόντρα στις πιθανότητες, διαθέτει τον ηρωισμό, για να δώσει την τελευταία της μάχη.

Την ίδια μέρα, επιτέλους, θα παρακολουθήσεις την ταινία «The hunger games: Η επανάσταση-Μέρος 1». Οι Αγώνες Πείνας μόλις γνώρισαν το τέλος τους και η Κάτνις έχει επιστρέψει στην Περιοχή 13. Με την καθοδήγηση της Προέδρου Κόιν, και τους πιστούς της φίλους, θα προσπαθήσει να σώσει τον Πίτα, και το έθνος ολόκληρο με το θάρρος της. Η επανάσταση ξεκινάει. Η ταινία βασίζεται στο τρίτο μέρος των βιβλίων Αγώνες Πείνας, «Κοτσυφόκισσα» της Σούζαν Κόλινς.

Η «Gemma Bovery» είναι ένα μυθιστόρημα σε μορφή κόμικς δια χειρός Posy Simmonds. Εκδόθηκε, αρχικά, σε συνέχειες από την εφημερίδα Guardian ενώ το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1999. Η ομώνυμη ταινία παρακολουθεί τη Gemma, την πανέμορφη δεύτερη σύζυγο του Τσάρλι Μποβαρί, που είναι επίσης η απρόθυμη μητριά των παιδιών του αλλά και το αντικείμενο εμμονικής αντιπάθειας της πρώην συζύγου του Τσάρλι. Η απρόβλεπτη αλλαγή συμπεριφοράς και η απροσδόκητη αποστροφή της Gemma για το Λονδίνο αναγκάζουν τον Τσάρλι να την πάρει και να μετακομίσουν απέναντι στην επαρχία της Νορμανδίας, όπου ωστόσο ο αρχικός ενθουσιασμός τους για τη μαγεία της γαλλικής επαρχίας αναμένεται σύντομα να εξαφανιστεί.

Η κινηματογραφική εβδομάδα την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ανοίγει με την εγχώρια παραγωγή, «Από έρωτα». Ο Αντώνης Γκαλιμάνης είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσσα, όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα, μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσσα παρότι η Άννα έχει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η “διπλή ζωή” του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Το ανεπανάληπτο δίδυμο των Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς επιστρέφει , μετά από δύο δεκαετίες, στο σίκουελ του ασύλληπτα αστείου «Ηλίθιος και πανηλίθιος» και καταθέτουν το αστείρευτο κωμικό τους ταλέντο σε μια εξίσου απολαυστική, ανατρεπτική και ιερόσυλη κωμωδία. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν και πάλι οι αδελφοί Φαρέλι, το καστ συμπληρώνει η μοιραία Κάθλιν Τέρνερ και η νέα συνάντηση των δύο αστείων κινηματογραφικών φίλων υπόσχεται να είναι ακόμα πιο διασκεδαστική από την πρώτη.

Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κούρτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντας τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους. Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης κωμωδίας του 2011 «Αφεντικά για σκότωμα» και ενώνει τους σταρ Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις στους δημοφιλείς ρόλους των υπαλλήλων που ζητούν εκδίκηση. Επίσης ξαναβλέπουμε τη Τζένιφερ Άνιστον, τον Τζέιμι Φοξ και τον Κέβιν Σπέισι στους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους.

The post Προσεχώς! Οι καλύτερες ταινίες που θα δεις μέχρι το τέλος του 2014 [μέρος α’] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα