Πώς θα ήταν το πρώτο ραντεβού αν έλεγες όλα όσα πραγματικά σκέφτεσαι; [βίντεο]

Τα πρώτα ραντεβού είναι μια ιστορία πολύ πονεμένη. Μπόλικη τακτική, ελάχιστος αυθορμητισμός. Γενικότερα μια κατηγορία μόνα τους. Είναι αυτά που δείχνουν την θετική προδιάθεση του άλλου να σου κάτσει, αλλά ότι ακόμα αμφιταλαντεύεται και θέλει να του δείξεις ότι το ένστικτο του λειτουργεί σωστά.

Κάθε μέλος εφαρμόζει το δικό του εθιμοτυπικό που θα ενισχύσει την καλή του εικόνα. Μικρές ή μεγάλες κινήσεις ώστε η εντύπωση που θα αποκομίσει ο άλλος να είναι η καλύτερη δυνατή. Κι ας είναι 9 στις 10 φορές σε κοντινή ή πολύ μακρινή απόσταση από την πραγματικότητα. Έτσι, καταλήγουμε πολλές

φορές να ανακαλύπτουμε στην πορεία έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που μάθαμε στο πρώτο ραντεβού. Γι΄αυτό τα πρώτα ραντεβού είναι μια κατηγορία μόνα τους.

Έχετε σκεφτεί όμως τι θα μπορούσε να συμβεί αν αποφάσιζαν οι δύο μετέχοντες σε αυτά να είναι απόλυτα ειλικρινείς; Πώς θα εξελισσόταν το ραντεβού και γενικότερα η σχέση των ανθρώπων, αν σε αυτή την πρώτη πριβέ βραδιά το στόμα έλεγε τις πραγματικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό και απέφευγε τους τακτικισμούς; Το Buzzfeed έκανε το πείραμα και ιδού το αποτέλεσμα.

The post Πώς θα ήταν το πρώτο ραντεβού αν έλεγες όλα όσα πραγματικά σκέφτεσαι; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα