Πώς είναι σήμερα οι δύο αστυνομικοί που λατρέψαμε στο πλευρό του «Υπαστυνόμου Ρεξ»; [εικόνες]

Τα χρόνια πέρασαν, οι σειρές που έκαναν το ελληνικό κοινό να «κολλήσει» μαζί τους είναι πολλές, ωστόσο όλοι παραδεχόμαστε πως ο Υπαστυνόμος Ρεξ αποτελεί διαχρονική αξία.

Μπορεί η σειρά-θρύλος να μετρά 10 ολόκληρες σεζόν (μόνο στην Αυστρία, καθώς αργότερα γυρίστηκαν νέα επεισόδια στην Ιταλία), ωστόσο στην Ελλάδα προβλήθηκαν πολύ λιγότεροι κύκλοι με μόλις δύο πρωταγωνιστές στον ρόλο του

ιδιοκτήτη του γερμανικού ποιμενικού που δεν άφηνε κακοποιό για κακοποιό να ξεφύγει.

Ο πρώτος ήταν ο αγαπημένος του κοινού, Ρίτσαρντ Μόζερ- κατά κόσμον Τομπίας Μορέτι. Ψηλός, μελαχρινός, με καταγάλανα μάτια, κατάφερε αμέσως να μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, με τους φανατικούς της σειράς να δηλώνουν αποφασισμένοι να μην ξαναδούν το σίριαλ μετά τον αιφνίδιο θάνατό του στο 4ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου.

Αντικαταστάτης του Μόζερ δεν ήταν άλλος από τον Άλεξ Μπράντνερ τον οποίο υποδύθηκε ο Γεδεών Μπέρκχαρντ. Σαφώς νεότερος από τον Ρίτσαρντ, παρότι απέκτησε το δικό του κοινό, η σύγκριση με τον Μορέτι ήταν τεράστια και ίσως άδικη. Κατάφερε σίγουρα να αγαπηθεί, όχι όμως και να «ξεπεράσει» τον Μόζερ.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σήμερα, οι δυο τους μοιάζουν αρκετά διαφορετικοί, πράγμα πολύ λογικό αν αναλογιστούμε πως ο μεν Μόζερ πρωταγωνίστησε στη σειρά την περίοδο 1994 – 1998, ο δε Μπράντνερ μας συστήθηκε το 1998. Η ηλικία τους σήμερα; Ο Τομπίας Μορέτι είναι πλέον 56 ετών, ενώ ο Γεδεόν διανύει το 46ο έτος της ηλικίας του.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Περίπου 20 χρόνια μετά, οι δυο τους μεγάλωσαν αρκετά, ωρίμασαν και οι ρυτίδες είναι φανερές στα πρόσωπά τους. Τα μαλλιά τους έχασαν το σκούρο τους χρώμα, μέχρι σήμερα όμως παραμένουν εξίσου γοητευτικοί. Δε νομίζετε;

The post Πώς είναι σήμερα οι δύο αστυνομικοί που λατρέψαμε στο πλευρό του «Υπαστυνόμου Ρεξ»; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα