Πως είναι σήμερα ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» [εικόνες]

Τον γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη επιτυχία του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί» στο ρόλο του μεσαίου γιου του Γιάννη Μπέζου. Σκανταλιάρης, πολυμήχανος, πανέξυπνος! Σήμερα όμως ο τηλεοπτικός Θανάσης - κατά κόσμον Άρης Τσάπης – μεγάλωσε, άλλαξε αρκετά και ωρίμασε!

«Τότε που ήμουν 13 ετών, δεν είχα όνειρο να γίνω ηθοποιός ενώ τώρα το έχω» είχε πει πριν καιρό σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις

από τότε που σταμάτησε το σίριαλ, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί τα λάθη του, αφού όπως είπε την περίοδο που έπαιζε στο σήριαλ είχε καβαλήσει το καλάμι, αλλάζοντας μέχρι και παρέες στο σχολείο.

Ο Άρης Τσάπης γεννήθηκε το 1994 στη Αλβανία, όμως πολύ σύντομα με τη οικογένειά του, ήλθαν στην Ελλάδα και μετράει πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές όπως στη «Λάμψη», στα «παιδιά της Νιόβης», στα «Ματωμένα Χώματα» και φυσικά εκεί όπου καθιερώθηκε στο «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Σε ηλικία 13 ετών υπήρξε υποψήφιος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου για την κινηματογραφική ταινία «Urania», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας γάλακτος.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα