Πώς αντέδρασε ο Πέτρος Ίμβριος στις αποκαλύψεις της Ναταλίας Γερμανού περί απιστίας του;

Τον περασμένο Οκτώβριο η Ναταλία Γερμανού είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ότι όταν ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Ίμβριο, εκείνος την είχε απατήσει.

Τότε είχε πει συγκεκριμένα: «Όταν ήμουν παντρεμένη, βίωσα την απιστία. Είχα έναν άντρα ο οποίος ήταν τόσο μάγκας, που κατάφερε να κρατήσει τον γάμο μας όρθιο και εμένα να μην θέλω να τον χωρίσω παρά την απιστία, γιατί ήταν ειλικρινής. Δεν πήγε να το κουκουλώσει και τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας… «Πήγε ο άνθρωπος 45 ημέρες στην Αμερική. Τι να κάνει; Ήταν σε τουρνέ. Τον συγχωρήσαμε»!

Σε

συνέντευξή της στο περιοδικό «People», η Ναταλία αποκάλυψε πως και ο ίδιος ο Πέτρος είχε απορήσει με όσα αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του:

«Και του Πέτρου του έκανε εντύπωση και μου είπε «τι θες και τα λες όλα αυτά; Με δυσφημείς». Γελούσε βέβαια, δεν θύμωσε! Προς Θεού, μη θεωρήσουμε πως ο Πέτρος Ίμβριος, επειδή έτυχε να αναφερθώ στο όνομά του, ήταν ο μόνος άντρας που με απάτησε», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του NaMaste.

Όσο για τη δική της... πίστη, παραδέχεται ότι έχει κάνει και η ίδια τις κουτσουκέλες της… «Βέβαια έχω απατήσει, αλλά εκείνος δεν το κατάλαβε ποτέ. Βέβαια, η συγκεκριμένη σχέση είχε τελειώσει μέσα μου. Γενικά, δεν έχω υπάρξει και τέρας πίστης, για να κρίνω κάποιον που είναι άπιστος».

The post Πώς αντέδρασε ο Πέτρος Ίμβριος στις αποκαλύψεις της Ναταλίας Γερμανού περί απιστίας του; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα