Πορνο-μανείς οι Βρετανοί βουλευτές – Aπεξαρτήθηκαν τον Φεβρουάριο αλλά …ξανακύλησαν τον Μάιο

17:24 4/9/2013 - Πηγή: KoolNews

«Κολλημένοι» με το πορνό είναι οι ...ένοικοι της Βρετανικής Βουλής όπως μαρτυρούν οι σχεδόν 300.000 απόπειρες σύνδεσης σε ιστοτόπους πορνογραφικού περιεχομένου που καταγράφηκαν από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Ιούλιο του 2013, δηλαδή σε διάστημα 14 μηνών, από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του βρετανικού κοινοβουλίου. Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το Βρετανικό Κοινοβούλιο, μετά από αίτηση της Huffington Post UK, η οποία δημοσίευσε την ιστορία με τίτλο «Ω ναι, Υπουργέ!»

«Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν υπεύθυνοι για τις εν λόγω επισκέψεις είναι οι βουλευτές ή το προσωπικό του κοινοβουλίου», δήλωσαν αξιωματούχοι της Βουλής των Κοινοτήτων.

Οι «ορέξεις» στο Βρετανικό κοινοβούλιο φαίνεται ότι μεταβάλλονται από μήνα σε μήνα καθώς το Νοέμβριο καταγράφηκαν 114.844 προσπάθειες για πρόσβαση σε πορνογραφικούς, διαδικτυακούς τόπους ενώ το Φεβρουάριο μόνο 15.

Στην προσπάθεια του να υποβαθμίσει το θέμα εκπρόσωπος του κοινοβουλίου δήλωσε: «Δε θεωρούμε πως τα στοιχεία παρέχουν μια ακριβή εικόνα του αριθμού των σκόπιμων προσπαθειών για πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει μια ποικιλία τρόπων με τους οποίους οι ιστοσελίδες δρουν, αντιδρούν και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους αλλά και λόγω της πιθανής χρήσης του λογισμικού από τρίτους. Μπορεί κάποιος να επισκεφθεί μια ιστοσελίδα που περιέχει δεσμούς προς άλλες σελίδες και αυτό, ακόμη και αν δεν τις ανοίξει, καταγράφεται ως αίτημα σύνδεσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα