Πόρισμα του ΣΔΟΕ για την περιουσιακή κατάσταση του Γιάννου Παπαντωνίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ ερεύνησε το σύνολο του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου σε ακίνητα και λογαριασμούς μετά από εισαγγελική εντολή της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, η οποία διενεργεί έρευνα για σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Την ίδια στιγμή, οι ανακριτικές αρχές ανοίγουν το φάκελο της υπόθεσης των υποβρυχίων και καλούν την σε απολογία την ερχόμενη Τρίτη τους Αλέξανδρο Αβατάγγελο

και Μιχαήλ Ματαντό, οι οποίοι θεωρούνται πρόσωπα κομβικής σημασίας για τη διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ από μίζες. Μέχρι στιγμής έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κατά 29 πολιτικών προσώπων για την υπόθεση υποβρυχίων και συγκεκριμένα για δύο συμβάσεις που υπογράφηκαν επί εποχής Τσοχατζοπουλου και οι οποίοι αναμένεται να κληθούν σε απολογία το προσεχές διάστημα.

Νωρίτερα σήμερα, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου, Ιωάννης Σμπώκος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγόριες για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα