Πορεία προς τη… Γ’ Εθνική – Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ

Πλώρη για την… Γ’ Εθνική έχει βάλει η ΑΕΚ, μετά και από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης. Ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος, και η Ερασιτεχνική πρότειναν νέα Γενική Συνέλευση, σε 22 ημέρες, με νέα τριμελή επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους Ανδρέα Δημητρέλο, Αλέξη Αλεξίου και Κώστα Νεστορίδη και θα έχει ως στόχο την οικονομική εκκαθάριση

της ιστορικής ομάδας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλος δήλωσε πως η μόνη λύση για για να σωθεί η ΑΕΚ είναι ο υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική και παράλληλα η εκκαθάριση της εταιρείας. Αυτός θα είναι και ο μοναδικός στόχος του νέου ΔΣ. “Η ομάδα δεν μπορεί λόγω οικονομικών δυνατοτήτων να συμμετάσχει στην Β’ εθνική“, τόνισε ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων.

Στη Γενική Συνέλευση, οι μικρομέτοχοι ζήτησαν τα έγγραφα της εκχώρησης σε Οικονομόπουλο για την υπόθεση Ψωμιάδη, ενώ ζητούν να εκχωρηθούν στον επόμενο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και όχι στον νομικό της ΠΑΕ.

Η νέα ΓΣ, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την εκκαθάριση της εταιρίας και τον ορισμό των εκκαθαριστών, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου.

Το νέο πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχει η ΑΕΚ, αυτό της Γ’ Εθνική, θα απαρτίζεται από 6 ομίλους των 16 ομάδων. Οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει η Ένωση θα είναι από την ΕΠΣ Αθηνών.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, οι ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει θα είναι -μεταξύ άλλων- το Αιγάλεω, η Κηφισιά, ο Ηλυσιακός, η Νέα Ιωνία, η Πεύκη, οι Τράχωνες, ο ΑΟ Περιστερίου και ο Εθνικός Αστέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα