Ποιος θα σταματήσει τις «Αλεπούδες» του Ρανιέρι; Με 3-1 νίκησε η Λέστερ τη Σίτυ!

18:12 6/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Ένα από τα πιο όμορφα παραμύθια του σύγχρονου ποδοσφαίρου έχει βαλθεί να γράψει η Λέστερ, η οποία φέρνει το ένα μυθικό αποτελέσμα μετά το άλλο. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι δεν φοβήθηκε τίποτα στην έδρα της Σίτι και με τον κεντρικό αμυντικό, Ρόμπερτ Χουτ, να βάζει δύο γκολ και τον Μαχρέζ να έχει γκολ-ασίστ, πήρε τεράστια νίκη που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη σε έκταση.

Οι Foxes είναι πλέον στο +6 από την Σίτι και

πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική στην Αρσεναλ για να δείξει ότι σαφώς και είναι ικανή να πάει μέχρι το τέλος και να γράψει ιστορία. Οι Citizens είχαν τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, δεν είχαν ιδέες στην επίθεση και αναγκάστηκαν σε πολλά γεμίσματα που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε η Λέστερ για να στείλει το μήνυμα. Ο Μαχρέζ χόρεψε στα δεξιά και πήρε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και ο Χουτ βγήκε από τα blockout για να κάνει το 0-1 από κοντά. Η Σίτι δεν κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και στο 8' ο Βάρντι λίγο έλειψε να βάλει και δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους, που είχαν απίστευτη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και σιγουριά σε όλες τους τις γραμμές. Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους ήταν στο 15' όταν ο Νταβίδ Σίλβα γύρισε στην περιοχή αλλά με το δεξί δεν βρήκε για λίγο στόχο, όμως η Λέστερ δεν επηρεάστηκε και απάντησε με τον Οκαζάκι που αν έβρισκε λίγο πιο δυνατά την μπάλα από το γύρισμα του Βάρντι θα είχε σκοράρει.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η ομάδα του Πελεγκρίνι είχε κατοχή και αφού στο 30' το αριστερό εκτός ισορροπίας του Τουρέ έφυγε έξω, ο Αγουέρο είχε δύο λεπτά αργότερα το πρώτο σουτ on-target αλλά ο Κάσπερ Σμάιχελ έπεσε και μπλόκαρε. Το πρώτο μέρος τελείωσε με 0-1 με τους Foxes να είναι απίστευτα συμπαγείς και να μην δείχνουν κανένα πρόβλημα ούτε πνευματικά αλλά ούτε και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Αντίθετα, πρόβλημα είχε η Μάντσεστερ Σίτι που στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους φάνηκε διαλυμμένη. Ο Καντέ είχε όλη την άνεση να ανέβει και να βρει πολύ εύκολα τον Μαχρέζ, ο οποίος πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν στο Νησί. Στο 48' Αλγερινός τσίμπησε την μπάλα από τον Οταμέντι, με φοβερή ντρίμπλα άφησε τον Ντεμικέλις να τον ψάχνει και με το κακό του, δεξί, άφησε όρθιο τον Χαρτ που δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει το 0-2. Επόμενη φάση ήταν στο 54' για την Σίτι και σε εκείνη έδειξε την αξία και τη συμβολή του ο Σμάιχελ, ο οποίος με εκπληκτική επέμβαση με τα πόδια έβγαλε την κεφαλιά του Φερναντίνο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Αν και η εικόνα του ματς φώναζε Λέστερ, με τη συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα όλα τελείωσαν και τυπικά. Ο Φουχς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χουτ νίκησε στον αέρα Ντεμικέλις και Κολάροφ και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Χαρτ για το 0-3. Το σοκ ήταν τεράστιο στο Etihad και στο 67' θα μπορούσε να έχει έρθει το 0-4 αν ο Βάρντι δεν έχανε στο τετ-α-τετ από τον Χαρτ, όπως και στο 81' όταν το σουτ του Αγγλου επιθετικού πήγε στα πλαϊνά δίχτυα. Το παιχνίδι είχε εξελιχθεί σε καθαρά τυπική διαδικασία, πριν προσπαθήσει για την ανατροπή μόνος του ο Αγουέρο. Στο 87' ο Κουν με κεφαλιά έκανε το 1-3 ύστερα από τη σέντρα του Τσελίνα και δύο λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να κάνει το 2-3 μετά το λάθος του Σίμπσον όπως πήγε πολύ πλάγια και σούταρε άουτ.

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κολάροφ, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Σαμπαλέτα, Ντελφ (52' Ιεανάτσο), Φερναντίνιο, Τουρέ (52' Φερνάντο), Σίλβα (77' Τσελίνα), Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Λέστερ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σμάιχελ, Φουχς, Χουτ, Μόργκαν, Σίμπσον, Καντέ, Ντρινκγουότερ, Ολμπράιτον (86' Ντάιερ), Μαχρέζ (77' Γκρέι), Οκαζάκι (81' Ουγιόα), Βάρντι.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Ποιος θα σταματήσει τις «Αλεπούδες» του Ρανιέρι; Με 3-1 νίκησε η Λέστερ τη Σίτυ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα