Ποιος είπε ότι το Honeymoon δεν είναι για περιπέτεια; Ανατρεπτικό ζευγάρι πάει… Ισλανδία και εντυπωσιάζει [εικόνες]

Μπορεί ο Μήνας του Μέλιτος για πολλούς να θεωρείται ως η απόλυτη ευκαιρία για χαλάρωση και ρομαντικές στιγμές με τον άνθρωπό σου, ένα ανατρεπτικό ζευγάρι Αμερικανών, όμως, αποφάσισε να μετατρέψει τον γάμο του σε περιπέτεια ταξιδεύοντας μέχρι την παγωμένη Ισλανδία για να τελέσει το μυστήριο κάπου… μοναδικά.

Ο Τζέρεμι Γκάρετ και η Ρέιτσελ Χάρισον μόλις ξεκίνησαν να προγραμματίζουν τον γάμο τους, είδαν πως το κόστος ήταν ούτως ή άλλως τεράστιο κι έτσι αποφάσισαν να ζήσουν κάτι εντελώς εξωτικό

και μη συνηθισμένο. «Γιατί δεν παντρευόμαστε στην Ισλανδία;», πρότεινε η Ρέιτσελ και όλα πήραν το δρόμο τους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι δυο τους βρέθηκαν στη Ισλανδία ύστερα από ώρες ταξιδιού με το αεροπλάνο. Με δυο βαλίτσες και ένα βανάκι, περιπλανήθηκαν στους παγωμένους δρόμους, απόλαυσαν τους καταρράκτες, έπαιξαν με τα άλογα, χάζεψαν τις περιοχές την ηφαιστείων και μόλις βρέθηκαν μπροστά σε μια ερημική εκκλησία ήξεραν πως είχαν βρει το σημείο που θα ήθελαν να ανταλλάξουν τους όρκους τους.

Ο Τζέρεμι έδωσε το δαχτυλίδι στην Ρέιτσελ κι εκείνη του φόρεσε το δικό του. Αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και ξαναμπήκαν στο βανάκι τους για να συνεχίσουν την περιπέτεια.

Ο φωτογράφος Τρόι Μοθ τους ακολούθησε για μία μόλις ημέρα και κατάφερε να τραβήξει τις ωραιότερες και πιο ανατρεπτικές γαμήλιες φωτογραφίες που έχετε δει ποτέ…

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ποιος είπε ότι το Honeymoon δεν είναι για περιπέτεια; Ανατρεπτικό ζευγάρι πάει… Ισλανδία και εντυπωσιάζει [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα