Ποιοι πρώην υπουργοί έγιναν «συνεταιράκια» μέσω των παιδιών τους;

Η πολιτική είναι άτιμο πράγμα. Εκεί που είσαι στα πάνω σου, έρχεται εκείνη η μαύρη ώρα που δεν επανεκλέγεσαι και πρέπει να πας σπίτι σου. Τι θα κάνεις εκεί όμως; Θα κοιτάς τα ταβάνια; Απάντηση σε αυτό έχουν δύο πρώην γαλάζιοι υπουργοί, οι οποίοι, εξ όσων πληροφορούμαι από τις ως πάντα έγκυρες πηγές μου, έγιναν και συνεταιράκια εκτός από φίλοι.

Ο λόγος φυσικά για την πρώην υφυπουργό Υγείας Ζέτα Μακρή, και τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, οι οποίοι, μετά την αποτυχία τους να εκλεγούν εκ

νέου βουλευτές, η μεν στη Μαγνησία (της «έφαγε» την έδρα ο πρωτάρης Χρήστος Μπουκώρος), ο δε στην Κοζάνη (η έδρα έμεινε στον πολύπειρο Γιώργο Κασαπίδη) και σε συνεργασία με τα παιδιά τους (τον έναν γιο της κ. Μακρή και τον γιο του κ. Παπαδόπουλου) αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά.

Το μαγαζί άνοιξαν επί της ουσίας τα παιδιά των δύο πολιτικών, πλην όμως και οι ίδιοι το έχουν πάρει πολύ ζεστά και βρίσκονται επί καθημερινής βάσεως στο μαγαζί. Έτσι, στο γενικότερο πλαίσιο της αναδιάταξης του σκηνικού στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, τις πόρτες του άνοιξε πριν από λίγο καιρό ένα νέο, κομψό στέκι με την επωνυμία ( V 4 Bistrot ), στο σημείο, όπου άλλωστε βρισκόταν το γνωστό κομμωτήριο του Ηλία Ζάρμπαλη. Το V4 Bistrot είναι, λοιπόν, συνιδιοκτησία των οικογενειών των δύο πρώην υπουργών, οι οποίοι και βρίσκονται πολύ συχνά στο χώρο, επιβλέποντας την κατάσταση στις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

Πάντως, το γεγονός της επιχειρηματικής δραστηριότητας δεν σημαίνει πως οι δύο πρώην υπουργοί έχουν αναστείλει την πολιτική τους δραστηριότητα, ούτε ότι δεν παρακολουθούν με προβληματισμό τα τεκταινόμενα στη ΝΔ. Η Ζέτα Μακρή στηρίζει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίο η παλιά κόντρα μοιάζει να ανήκει οριστικά στο παρελθόν, ενώ και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ψηφίζει Μεϊμαράκη, αν και διατηρεί εξαιρετική προσωπική σχέση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες, στο τραπέζι που έκανε ο κ. Τζιτζικώστας στους πολιτικούς συντάκτες στο V4, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ βρήκε χρόνο να αποσυρθεί σε σεπαρέ του μαγαζιού με τους δύο φίλους του. Η στήλη δεν έχει παρά να ευχηθεί καλές δουλειές και ταχεία την επάνοδο στο εντευκτήριο της Βουλής και ουχί στη σάλα του κατά τα άλλα κομψότατου bar-restaurant.

The post Ποιοι πρώην υπουργοί έγιναν «συνεταιράκια» μέσω των παιδιών τους; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα