Ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει η ΝΔ πως «κλείνουν το μάτι» στην τρομοκρατία

Υπάρχουν πράγματι αυτά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που χτυπούν φιλικά στην πλάτη την τρομοκρατία και την «άκρη» της Αριστεράς ή είναι ένας… αστικός μύθος; Ή ακόμη χειρότερα μήπως απλά είναι μία ανυπόστατη θεωρία της Νέας Δημοκρατίας;

Σύμφωνα λοιπόν με τη Συγγρού, υπάρχουν ορισμένα περιφερειακά στελέχη της Κουμουνδούρου που μπορεί να μην «χειροκροτούν» τη βία, ωστόσο δεν την καταδικάζουν. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα,

αυτά τα στελέχη που η ΝΔ κρυφοκοιτάζει, προέρχονται από συνιστώσες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα από τις ΑΝΑΣΑ-Ρόζα και ΑΚΟΑ, αλλά και από ακόμη μικρότερες, όπως το Κοκκινοπράσινο.

Την ίδια στη μεγάλη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ γράφονται και βαριά ονόματα του κόμματος, όπως ορισμένα μέλη της Γραμματείας του ΣΥΝ:

Χριστόφορος Παπαδόπουλος,Πάνος Λάμπρου,Μάνια ΜπαρσέφκσιΔημήτρης Μπελαντής (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Αριστερής Πλατφόρμας.

Μάλιστα οι πρώτοι «υπόλογοι» αποτέλεσαν και μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη στη δίκη των μελών της 17Ν, ενώ ο Μπελαντής έχει κάνει το διδακτορικό του σε θέματα τρομοκρατίας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λάμπρου από την ΑΚΟΑ, διατηρεί σχέσεις με το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα. Με έδρα τα Εξάρχεια, αποτελεί ένα μικρό αλλά ισχυρό κέντρο επεξεργασίας αναρχοαριστερών ιδεών, πάντα με αναφορά την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Τέλος, οι Σαρρής, Καρίμαλης, Μαρκατσέλη και Καρακώστα αποτέλεσαν κομμάτι της υπεράσπισης του «αμετανόητου» τρομοκράτη – και επικηρυγμένου σήμερα – Χριστόδουλου Ξηρού αφού ήταν μάρτυρες υπεράσπισης του. Ενώ η Μάνια Μπαρσέφσκι ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Σάββα Ξηρού κάνοντας λόγο για «δίκη φρονημάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα