Ποια πασίγνωστη ηθοποιός έμενε εν αγνοία της στο σπίτι που πέθανε η Έλλη Λαμπέτη;

Μια πολύ γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός, η οποία τελευταία έχει πρωταγωνιστήσει σε μακρόχρονες τηλεοπτικές σειρές, αποκάλυψε πως μένει στο σπίτι που αρρώστησε και πέθανε η Ελλη Λαμπέτη.

H Bάνα Πεφάνη αποκάλυψε μιλώντας στο «Λοιπόν» ότι ενώ έμενε στο διαμέρισμά της, έμαθε ότι εκεί αρρώστησε άφησε την τελευταία της πνοή η μεγάλη ηθοποιός.

«Μένω στο σπίτι όπου αρρώστησε η Έλλη Λαμπέτη, στην Κυψέλη. Όταν έπιασα το σπίτι, δεν ήξερα ότι ήταν αυτό. Μένω πολλά χρόνια. Ήταν ένα θαυμάσιο σπίτι, πήγαμε,

το πιάσαμε κι ένα πρωί, μετά από μια εβδομάδα, πηγαίνοντας στο φούρνο της γειτονιάς, μου είπαν: «Ξέρεις ότι μένεις στο σπίτι όπου έμενε η Έλλη Λαμπέτη»; Είπα: «Αμάν, Παναγία μου»!

Συνέχισε λέγοντας πως μένει σε ένα «κατοικημένο» σπίτι και με χιούμορ αποκάλυψε ότι στην αρχή όταν το έμαθε σκεφτόταν ότι θα την ξυπνάει το φάντασμα της Έλλης, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πλάκα κάνω... Μιλάμε για μια σπουδαία ηθοποιό. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα, μένω 10 χρόνια εκεί».

Πρόσθεσε τέλος πως η αξέχαστη ηθοποιός έμενε στον 4ο και 5ο όροφο της πολυκατοικίας που τώρα έχει διαχωριστεί κι έγινε δύο σπίτια, και πως η ίδια μένει τώρα στις παλιές κρεβατοκάμαρες του σπιτιού που έμενε η Λαμπέτη.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ποια πασίγνωστη ηθοποιός έμενε εν αγνοία της στο σπίτι που πέθανε η Έλλη Λαμπέτη; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα