Ποια γυναίκα βρίσκεται πίσω από τα επεισόδια για τον θάνατο της Θάτσερ

Είναι και οι δύο καθηγητές. Η μία διδάσκει θέατρο, ο άλλος κάνει μαθήματα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Οι ζωές τους είναι αρκετά διαφορετικές, τους συνδέει ένα κοινό: Το μίσος που έχουν για τη Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ο 27χρονος Κραιγκ Παρ και η 45χρονη Ρόμανι Μπλιθ από το Μπράιτον επικρίθηκαν πολύ αυτές τις ημέρες για την στάση που τήρησαν στον θάνατο της Θάτσερ. Πολλοί τους αποκάλεσαν προσβλητικούς και επιθετικούς, καθώς δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

Οι δύο καθηγητές συμμετείχαν

ενεργά στις διαδηλώσεις και στα επεισόδια που συνέβησαν τη Δευτέρα, οργανώνοντας μάλιστα και πάρτυ. Ο Κραιγκ ανάρτησε πανό που έγραφε: «Χαρείτε, Η Θάτσερ είναι νεκρή». Η Ρόμανι προκάλεσε ακόμη περισσότερο, κατασκευάζοντας μία ιστοσελίδα με τίτλο: «Η μάγισσα είναι νεκρή» (The witch is dead). Προκάλεσε επίσης το πανό που η ίδια έγραψε: «Ποιος θέλει να κ… στον τάφο της», αφήνοντας προσβλητικά υπονοούμενα για τη μνήμη της.

Η συγκεκριμένη καθηγήτρια ανήκει σε συνδικαλιστικό σωματείο και είναι γνωστή για τις αριστερές πεποιθήσεις της και την πολιτική δράση της, καθώς έχει προτρέψει αρκετές φορές τους καθηγητές να συμμετέχουν σε απεργία. Εκτός των άλλων, έχει υποστηρίξει και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα