Ποδαρικό στη Super League με τρεις αναμετρήσεις

12:05 3/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Ποδαρικό για το 2015 κάνει η Super League με τρεις αναμετρήσεις. Η Βέροια υποδέχεται τον Παναιτωλικό, η Κέρκυρα τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Πανιώνιο...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Βέροια – Παναιτωλικός

Παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον

είναι αυτό που ανοίγει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής και της πρώτης αγωνιστικής για το 2015. Η Βέροια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της στο έπακρον καθώς έχει μόνο νίκες σε όσους αγώνες έχει δώσει στο «σπίτι» της. Από την άλλη ο Παναιτωλικός δεν έχει καλή παράδοση στην έδρα της «Βασίλισσας του Βορά» καθώς έχει κερδίσει μόνο μια φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2009-2010. Σε ό, τι αφορά τα αγωνιστικά η Βέροια έχει αρκετές απουσίες ειδικά στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή, ενώ ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί χωρίς τον Μοντέρο.

Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης

Με γνώμονα την παράδοση στο νησί των «Φαιάκων» ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Κέρκυρα. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και υπολείπονται μόλις έναν βαθμό από τον Παναθηναϊκό που είναι στην 3η θέση του πίνακα της Super League. Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, μόλις τέσσερις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά στην έδρα της την ομάδα της Τρίπολης. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές για το πρωτάθλημα της Super League με τον Αστέρα να φεύγει από την Κέρκυρα με το «διπλό» και μια φορά μοιράστηκαν τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

Στην Τούμπα πέφτει η αυλαία του πρώτου μέρους της 17ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν Πρωτοχρονιά στην πρώτη θέση και την τελευταία φορά που έγινε αυτό πήραν το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα τη σεζόν 1984-1985 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Κόντρα στον Πανιώνιο τα στατιστικά δείχνουν νίκη των πρωτοπόρων. Από τη σεζόν 1998-1999 ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, ενώ μέχρι στιγμής οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν κάνει ούτε ένα διπλό στο πρωτάθλημα. Επτά αγώνες έχουν δώσει μακριά από την έδρα τους και μετρούν έξι ήττες και μια ισοπαλία. Συγκεκριμένα έχουν αγωνιστεί με: Ολυμπιακό (2-0), Παναιτωλικό (2-1), Κέρκυρα (1-0), Βέροια (2-2), Λεβαδεικό (1-0), Πανθρακικό (1-0) και Παναθηναϊκό (2-1).

The post Ποδαρικό στη Super League με τρεις αναμετρήσεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα