«Πνίγηκε» (και) στα «Πηγάδια» – Νίκη για την Ξάνθη κόντρα στον Άρη με 2-0

Την πολυπόθητη -εντός έδρας- νίκη πήρε η Ξάνθη κόντρα στον Άρη, με τελικό σκορ 2-0, και σκόρερ τους Μάνταλο (23’) και Σολάρι στο 62ο λεπτό, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Superleague.

Οι «κίτρινοι» ήταν εκείνου που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας μεγάλη ευκαιρία (με τον Σταυρόπουλο) στο πρώτο μόλις λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα, ο ρόλος τους περιοριστική στην άμυνα.

Ο

Μάνταλος, ήρθε στο 23ο λεπτό να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Σολάρι επικύρωσε τη νίκη της ομάδας τους στο 62’, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Παρά το γεγονός πως και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης φάνηκε πιο… ορεξάτος και κυνήγησε την ισοφάριση, η μπάλα χτύπησε το δοκάρι δύο φορές, μετά από σουτ των Έλσνερ και Τριανταφυλλάκου.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, παραμένουν τελευταίοι στη βαθμολογία της Superleague, χωρίς να έχουν πετύχει νίκη μέχρι και σήμερα. Συνεπώς, το έργο των επόμενων αγωνιστικών θα είναι δύσκολο, και η παραμονή στην κατηγορία μοιάζει να είναι ο ένας και μοναδικός στόχος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Μουκουάνα, Ντιέ, Ντε Γκουζμάν, Μάνταλος, Μαρίν (59’ Φλίσκας), Κάλβο (46’ Σολτάνι), Σολάρι.

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής, Πουλίδο, Τσουμάνης, Ελσνερ, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος (46’ Αγγελούδης), Τάτος (65’ Σουνάς), Ιμπέ, Ουντότζι (76’ Μανιάς).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 2-0

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-0

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0

Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Πανθρακικός-Βέροια 1-0

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-0

Ξάνθη-Αρης 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 13

2. ΠΑΟΚ 12

3. Αστέρας Τρίπολης 9

. ΑΕΛ Καλλονής 9

5. Παναθηναϊκός 8

. Πανθρακικός 8

7. ΠΑΣ Γιάννινα 7

. Ατρόμητος 7

. Εργοτέλης 7

. Ξάνθη 7

11. Πανιώνιος 6

12. Βέροια 5

. Λεβαδειακός 5

. Παναιτωλικός 5

15. Πλατανιάς Χανίων 4

16. Απόλλων Σμύρνης 3

. ΟΦΗ 3

18. Άρης 1

Keywords
Τυχαία Θέματα