Πλειάδα καλεσμένων στο επόμενο Dancing με επιστροφή παλιών γνώριμων

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Θοδωρής Μαραντίνης θα εμφανιστούν το επόμενο live του Dancing with the Stars ενώ αναμένεται και η επιστροφή στη σκηνή για πολλούς από τους παλιούς συμμετέχοντες. Ο προημιτελικός του Dancing with the Stars έρχεται την επόμενη Κυριακή και εκτός από τους

λαμπερούς συμμετέχοντες, την εμφάνιση τους θα κάνουν και οι Θοδωρής Μαραντίνης και Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Επίσης ο Ηλίας Βρεττός θα επιστρέψει για μία και μοναδική εμφάνιση με την περυσινή του ντάμα, κάτω από τους ήχους του νέου του τραγουδιού.

Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους, η τελική τετράδα πρέπει να καταπλήξει κοινό και κριτές προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό. Επίσης, οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν και πάλι δύο χορογραφίες και η μία από αυτές είναι το «Dance Trio». Το κάθε ζευγάρι θα χορέψει μαζί με έναν διαγωνιζόμενο από τα προηγούμενα χρόνια ή κάποιον που έχει αποχωρήσει από το φετινό Dancing.

Ο Ηλίας Βρεττός που βρισκόταν στην τρίτη σεζόν του Dancing θα χορέψει με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Γιούρι. Η Ευαγγελία Αραβανή θα χορέψει με την Κατερίνα Στικούδη και τον Ηλία, ο Άλεξ Κάβδας θα χορέψει μαζί με την Κλέλια Πανταζή και τον Παύλο ενώ η Λάουρα Νάργες θα βρεθεί στη σκηνή με τον Ησαΐα Ματιάμπα και τη Μαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα