Πηγαίνετε για έναν καφέ και θα σας φωνάξω, είπε στον Κικίλια η προεδρεύουσα στην Βουλή

Κόκαλο έμεινε χτες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, την ώρα που περίμενε να μιλήσει στην ολομέλεια της Βουλής, μετά από μια ατάκα της Προεδρεύουσας, κυρίας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας είχε γραφτεί κανονικά στον κατάλογο για να μιλήσει στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα «βραχιολάκια» των κρατουμένων. Όταν όμως έφτασε

η ώρα να μιλήσει, το λόγο ζήτησαν οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ. Έτσι, σύμφωνα με τον κανονισμό, οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι προηγούνται, με αποτέλεσμα η κυρία Κόλλια να τους δώσει το λόγο. Τότε, ο κ. Κικίλιας άκουσε την Προεδρεύουσα της Βουλής, ενώ στεκόταν όρθιος στο έδρανό του, να του λέει τη φράση «Κύριε Κικίλια, πάτε μια βόλτα έξω και θα σας φωνάξω εγώ όταν είναι η ώρα».

Την ώρα λοιπόν που το Προεδρείο της Βουλής προσπαθεί να… μαζέψει τους βουλευτές από το Εντευκτήριο την ώρα των ομιλιών, η Αντιπρόεδρος της Βουλής συμβούλευσε βουλευτή να… πάει για καφέ. Το koolnews.gr επικοινώνησε με το βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, θεωρώντας τη φράση της κυρίας Κόλλια ως «αποτυχημένο χαριτωμένο σχόλιο» Όπως και να έχει πάντως η ατάκα της Αντιπροέδρου της Βουλής προκάλεσε αρνητική εντύπωση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα