Πέτρος Κωστόπουλος: Θα μου πει η Μπαλατσινού ότι δε λένε πόσο τον έχουμε [βίντεο]

Ο Νίκος Μαστοράκης έγινε η αιτία για να αρχίσει μια άτυπη μάχη των φύλων στο σημερινό Πρωινό mou μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού για το είδος των συζητήσεων που διαμείβονται μεταξύ ανδρών και μεταξύ γυναικών.

Σε στιγμιότυπο από τη χθεσινή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μαστοράκης, έγινε αναφορά σε ένα κλαμπ της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του ΄70 όπου οι άνθρωποι πήγαιναν για να συμμετάσχουν σε όργια. Και ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε τον Πέτρο Κωστόπουλο

επ΄αυτού για να του πει ο παρουσιαστής ότι σήμερα υπάρχουν δύο στο Βερολίνο.

Τότε άρχισε το ματς. Η Τζένη Μπαλατσινού είπε ότι «πραγματικά μόνο οι άντρες θα μπορούσατε να κάνετε τέτοιες συζητήσεις» με τον Πέτρο Κωστόπουλο να κάνει το λάθος να την διακόπτει λέγοντας «Αμάν ρε Τζένη, δεν με αφήνεις ούτε να μιλήσω» για να συνεχίσει η Τζένη χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Όχι όχι, να ολοκληρώσω. Έχεις δει καμιά γυναίκα να λέει στην άλλη... οι άντρες όταν μιλάτε γι΄αυτά το λέτε ανταγωνιστικά. Εμείς το λέμε έκπληκτες» με τον Ουγγαρέζο να μπαίνει στο παιχνίδι τονίζοντας ότι «έχω ακούσει στο ραδιόφωνο κάτι γυναικείες συζητήσεις».

Τελικά, την καλή ατάκα μας τη φύλαγε για το τέλος ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος είπε: Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα περίεργο. Είπε για ένα club στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’70. Αυτές τις συζητήσεις τις κάνουν και άντρες και γυναίκες. Θα μου πει εμένα η Μπαλατσινού ότι δεν συζητούν για το πόσο τον έχουμε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα