Πέτρος Κωστόπουλος: Στην Αμερική δεν πήγα για διακοπές αλλά για το KOOL Magazine

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος σχολίασε το ταξίδι του στην Αμερική, την μετεγγραφή του στο MEGA και την συνύπαρξή τους στο Πρωινό mou, αλλά και τα δημοσιεύματα που –για πολλοστή φορά- τους θέλουν να χωρίζουν.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο STAR, ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ , ο Πέτρος Κωστόπουλος

είπε πως πήγε στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους και για να έχει επαφές με επιχειρηματίες από εκεί προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική έκδοσης του KOOL Magazine στις ΗΠΑ είτε για τους ομογενείς είτε σε κάποια άλλη μορφή.

Σχολιάζοντας τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για αυτό το ταξίδι ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε με χιούμορ πως εκεί έκανε λίφτινγκ (από το οποίο ξεμπέρδεψε σε 10 μέρες), έκανε μία εμφύτευση μαλλιών, αλλά και μία…. επιμήκυνση πέους!

Στην συνέχεια μιλώντας για το Πρωινό mou, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε πως η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι κανονική παρουσιάστρια στην εκπομπή αλλά δεν θα είναι ακριβώς τηλεοπτικό αντρόγυνο. «Εμείς δεν θα είμαστε Λιάγκας-Σκορδά, αλλά Κωστόπουλος-Μπαλατσινού». Σχετικά με την συνύπαρξή με την Τζένη Μπαλατσινού στο Πρωινό mou είπε ότι το σκέφτηκαν πολύ, καθώς πάρα πολλά πήγαιναν πίσω μπρος, και πως ενώ τους είχε προταθεί και από τον ΑΝΤ1 κάτι αντίστοιχο και να είναι απέναντι στο ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα, τότε είχαν αρνηθεί.

Όπως είπε θεωρεί πως δεν πρέπει να δουλεύει κανείς με την γυναίκα του αλλά επειδή ούτως ή άλλως περνούν τουλάχιστον οχτώ ώρες μαζί στο γραφείο λόγω των περιοδικών, αποφάσισαν να το δουλέψουν και είδαν πως τους βγαίνει κάνοντας χαβαλέ.

Παράλληλα απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχολίασε τις φήμες περί χωρισμού του με την Τζένη Μπαλατσινού, τόνισε πως από τότε που μαθεύτηκε πως θα κάνει το Πρωινό mou, κάποιοι τον θυμήθηκαν.« Σαν να άνοιξαν οι πύλες της Κολάσεως και μου έστειλαν ό,τι υπήγρχε», είπε και συνέχισε λέγοντας πως «κάποιοι θέλουν να χωρίσουμε τους, έχω γραμμένους στην σόλα μου».

Φυσικά είμαι αγχωμένος είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολιάζοντας την ετοιμασία της εκπομπής, λέγοντας πως οι μόνοι που δεν αγχώνονται είναι οι μοναχοί στο Θιβέτ με τα πορτοκαλί… Παράλληλα είπε πως είναι γκαζωμένος για την εκπομπή σε σημείο που θέλει να κοιμηθεί και να ξυπνήσει Δευτέρα γιατί δεν αντέχει να περιμένει.

Τέλος τόνισε πως είναι πανέτοιμος για την εκπομπή και όσοι υποστηρίζουν πως ετοιμάστηκαν γρήγορα, κάνουν λάθος!

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

- Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα