Περίεργη υπόθεση στην Λαμία – Περισσότερες από 300 Βουλγάρες γέννησαν σε λίγα χρόνια από το 2007 [βίντεο]

Βιομηχανία γεννήσεων έχει στηθεί στην Λαμία με θύματα Βουλγάρες οι οποίες μεταβαίνουν στην πόλη προκειμένου να γεννήσουν, με τα περιστατικά να ξεπερνούν και τα πέντε κάθε μέρα! Όπως δημοσιεύει το lamiareport.gr, οι αδιάφθοροι του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων ελέγχοντας τα βιβλία νεογνών του νοσοκομείου Λαμίας αντιλήφθηκαν πως κάτι περίεργο κρύβεται στην υπόθεση. Πολλές είναι οι ενδείξεις πως έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα εμπορίας βρεφών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα το συγκεκριμένο

βιβλίο σφραγίστηκε άμεσα και δόθηκε εντολή να μην το ακουμπήσει κανείς, ενώ στο εξής οι γεννήσεις θα καταγράφονται σε νέο βιβλίο της κλινικής.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως από το 2007 μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν γεννήσει περισσότερες από 300 Βουλγάρες, ενώ σε συγκεκριμένες ημέρες μάλιστα οι γεννήσεις έφτασαν και τις πέντε! Οι περισσότερες από αυτές ήταν άγαμες ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία οι πόνοι τις έπιασαν στον δρόμο από την Αθήνα λίγο έξω από την πόλη της Λαμίας...

Ακόμα πιο ύποπτο είναι το γεγονός πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι έγκυοι συνοδεύονταν είτε μαζί είτε εναλλάξ από μία ξανθιά Βουλγάρα ή από έναν βραχύσωμο άνδρα. Οι πλειοψηφία μάλιστα έφευγε από το νοσοκομείο στα κρυφά δίχως να πληρώσουν και για αυτό έχει ξεκινήσει έλεγχος και στα βιβλία κινήσεων του νοσοκομείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τις 300 γεννήσεις οι 150, οι μισές δηλαδή έγιναν μόλις μέσα σε δυο χρόνια (2009 - 2010).

«Η ξανθιά Βουλγάρα και ο κοντός τις έφερναν να γεννήσουν. Τα βλέπαμε και τα ζούσαμε όλα αυτά και φυσικά μας έκαναν τρομερή εντύπωση και τα συζητούσαμε μεταξύ μας...Μάλιστα για την ξανθιά Βουλγάρα και τον κοντό που τις συνόδευαν μια συνάδελφος ενημέρωσε και την αστυνομία...», είπε ανέφερε νοσηλεύτρια σύμφωνα με το lamiareport.gr, που εκείνη την περίοδο εργαζόταν στην Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Λαμίας.

Δείτε τι είπε στη Γερμανική Tηλεόραση (ZDF), ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος όταν ρωτήθηκε για το θέμα:

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα