Πελάτισσα κοσμηματοπωλείου εξοργίστηκε και άρχισε να «χτυπά» την πωλήτρια με… χαρτονομίσματα [βίντεο]

Μία πελάτισσα έγινε έξω φρενών με την πωλήτρια και αποφάσισε να τις πετάξει όλα τα χαρτονομίσματα που είχε στην τσάντα της.

Το βίντεο με το περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου και σε αυτό εικονίζεται η πελάτισσα του κοσμηματοπωλείου στη Κίνα να ουρλιάζει και να πετά στην πωλήτρια χαρτονομίσματα.

Το περιστατικό πιθανολογείται ότι σημειώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην επαρχεία Χαντάν στη βορειοδυτική Κίνα και η πελάτισσα φέρεται να φώναζε στην ατάραχη κι ευγενική πωλήτρια: «Νομίζεις ότι δεν έχω να πληρώσω; Τι μαγαζί είναι αυτό. Μπορώ να αγοράσω ολόκληρο τον δρόμο. Ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας μου;» και τη χτυπούσε με χαρτονομίσματα των 100 κινεζικών Γουάν, ήτοι 14,1 ευρώ. Υπολογίζεται ότι μέχρι να επέμβει ένας άλλος υπάλληλος, πέταξε τόσα πολλά χαρτονομίσματα που έφτασε ένα ποσό μερικών χιλιάδων ευρώ

Μετά το επεισόδιο, η εξαγριωμένη πελάτισσα είπε πως ήθελε να δει ένα βραχιόλι. Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στην κινεζική πλατφόρμα Youkou και έγινε αμέσως viral με περισσότερα από 270.000 χτυπήματα. Επίσης, πολλοί χρήστες του κινεζικού Twitter, Weibo, κατέκριναν τη συμπεριφορά της και ήθελαν να μάθουν ποιος είναι ο πατέρας της, την ώρα που άλλοι αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του βίντεο, υποθέτοντας πως είναι «φτιαχτό» για να διαφημιστεί ανέξοδα το όνομα του κοσμηματοπωλείου.

The post Πελάτισσα κοσμηματοπωλείου εξοργίστηκε και άρχισε να «χτυπά» την πωλήτρια με… χαρτονομίσματα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα