Πατέρας Μυρτούς: Σταματήσαμε να ονειρευόμαστε για το μέλλον

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό στην Πάρο, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλλε ισόβια και 25 χρόνια στο δράστη.Ο Γιάννης Παπαδομιχελάκης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου: «η δικαιοσύνη έκανε το έργο της αλλά η τιμωρία αυτού του ανθρώπου απέχει από δικονομικές τιμωρίες».

Επίσης αναφέρθηκε και στη τραγωδία που συνέβη στην οικογένεια του μετά από την κακοποίηση της Μυρτούς: «Αυτό που περάσαμε μας έκανε δυστυχώς να σταματήσουμε να ονειρεύομαστε για το μέλλον».

Τέλος,

ο πατέρας της Μυρτούς μίλησε για την κατάσταση της κόρης του που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα λέγοντας ότι μέχρι τώρα οι γιατροί εξετάζουν την κατάσταση της άτυχης κοπέλας και σταδιακά θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν ορισμένες λειτουργίες, όπως η κατάποση και η μερική κίνηση. «Μας λένε ότι η κατάσταση δίνει κάποιες προσδοκίες και θα μπορέσουμε σύντομα να έχουμε αποτελέσματα», κατέληξε ο Γιάννης Παπαδομιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα