«Πάρτι» στο twitter με Μουρίνιο – Τα γέλια του Βενγκέρ και οι… τζεντάι απολυθέντες της Τσέλσι

Μπορεί οι οπαδοί της Τσέλσι να υποδέχτηκαν την είδηση για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο με ανάμεικτα συναισθήματα, για όλους τους υπόλοιπους όμως στο Νησί ήταν ένα… ψυχαγωγικό νέο, καθώς ο Πορτογάλος δεν χαρακτηρίζεται από τη συμπάθεια που αποπνέει στους αντιπάλους.

Τόσο ψυχαγωγικό που οι Βρετανοί χρήστες του διαδικτύου το διασκέδασαν με την ψυχή τους στο twitter, επιστρατεύοντας έμπνευση και φαντασία.

Το τριετές πλάνο του Μουρίνιο: Τον πρώτο χρόνο αγόρασε το λεωφορείο, τον δεύτερο το πάρκαρε, τον

τρίτο το στούκαρε

Ο κύκλος των χαμένων προπονητών της Τσέλσι σε έκδοση τζεντάι: Πρώτος και καλύτερος ο Ζοσέ με δύο απολύσεις, διακρίνονται επίσης οι Ρομπέρτο Ντι Ματέο, Αντρέ Βίλας Μπόας, Άβρααμ Γκραντ, Γκους Χίντινκ, Κάρλο Αντσελότι, Ράφα Μπενίτεθ και Λουίς Φελίπε Σκολάρι

Ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ και Νιούκαστλ Σταν Κόλιμορ πήρε μέρος στο τρολάρισμα του Ζοσέ: Μας ενημερώνει για την αντίδραση του Αρσέν Βενγκέρ όταν έμαθε τα νέα...

Ο Βενγκέρ ξανά εν ευθυμία και η Έβα Καρνέιρο είπε να πιει στην υγειά της απόλυσης του πρώην αφεντικού της

Εγώ έφυγα αγόρι μου, είσαι ο επόμενος

«Η σεζόν της Τσέλσι σε μια φωτογραφία», αναφέρει ο... κακεντρεχής χρήστης

Πως τα φέρνει η ζωή. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος είχε απολυθεί το 2004 για να αναλάβει ο Μουρίνιο την Τσέλσι είναι τώρα αυτός που τον «απέλυσε»

Και άλλο ένα... μειδίαμα του Αρσέν. Ίσως το καλύτερο απ' όλα

Το άκρων άωτον της υπερβολής: Μόνο άστεγο δεν μπορείς να τον πεις, ειδικά με την αποζημίωση που κάνει να παίρνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόση αβάντα αντέχεις;

The post «Πάρτι» στο twitter με Μουρίνιο – Τα γέλια του Βενγκέρ και οι… τζεντάι απολυθέντες της Τσέλσι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα