Παραλήρημα της Ελεονώρας Μελέτη για το θέμα με τη Σπυροπούλου: Νιώθω ότι με θεωρούν ηλίθια

17:54 9/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένα απίστευτο ξέσπασμα από αυτά που μας έχει συνηθίσει τελευταία είχε η Ελεονώρα Μελέτη στη σημερινή εκπομπή της Μελέτησε Το, την ώρα που το πάνελ και η καλεσμένη Κλεοπάτρα Πατλάκη συζητούσαν για το Μες Στην Καλή Χαρά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας εις διπλούν: «Νιώθω ότι με θεωρούν ηλίθια».

Καθώς η Κλεοπάτρα Πατλάκη άνοιγε για πολλοστή φορά το «μείζον» θέμα του ποια είναι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του AlLPHA, η Ελεονώρα μίλησε

με πολύ επιθετικό τόνο και αρκετό νεύρο, με αποδέκτες αρκετούς συναδέλφους τους και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο επίκεντρο.

«Έχω αρχίσει και ενοχλούμαι πάρα πολύ από όλο αυτό το “μόκο και το δηθενισμό” που μερικές φορές μας πιάνει όλους… Κάποια πράγματα με κάνουν και νιώθω ηλίθια! Θα μπορούσα να τα κατονομάσω, αλλά δεν το χω πάρει ακόμα απόφαση, γιατί δεν μ΄αφορά...κατάλαβες τι γίνεται; ».

Στη συνέχεια μίλησε για την Κατερίνα Καραβάτου και την επιλογή της να έχει αυτό το ρόλο: «Η Κατερίνα έκανε μια επιλογή και καλά έκανε. Και τη στηρίζει με πάρα πολύ καλό τρόπο και με πολύ αξιοπρέπεια κάτω από τις συνθήκες που το κάνει, τις οποίες ο κόσμος δεν γνωρίζει γιατί κοροϊδεύεται, εξαπατάται. Δεν νιώθουν οι άνθρωποι αυτοί ότι υπάρχουν 4 ή 5 τύποι και τύπισσες που υποτιμούν τη νοημοσύνη τους;».

Keywords
Τυχαία Θέματα