Παντρεύεται η Τζένιφερ Άνιστον – Τι λέει η ίδια;

Η Τζένιφερ Άνιστον ανοίγει το πελώριο και συγκλονιστικό καταφύγιο της στο Bel Air, φωτογραφίζεται και παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό In Style και μιλάει για όλα.

Η ηθοποιός μιλάει για την πρώτη της γνωριμία με το Τζάστιν Θέρου, την πρώτη της εντύπωση για το σημερινό αρραβωνιαστικό της και απαντά για το πολυσυζητημένο γάμο τους που όλο γίνεται και όλο αναβάλλεται, αλλά επιπλέον έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για τη σχέση τους, τους χωρισμούς τους και την επικείμενη

ημερομηνία του γάμου.

Όπως αποκαλύπτει η διάσημη ηθοποιός η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2008 μέσω του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και η πρώτη της εντύπωση ήταν μάλλον χλιαρή. «Θυμάμαι πως σκέφτηκα… Ωραίος είναι αλλά είναι πολύ κλειστός. Όπως λέει ο ίδιος για τον εαυτό του «Από τη μέση και κάτω είναι πάντα χειμώνας, όποια κι αν είναι η εποχή». Φορούσε μαύρο τζιν, στρατιωτικά αρβυλάκια γυαλιά και καπέλο φεντόρα».

Η σχέση τους βέβαια, όπως εκμυστηρεύεται η διάσημη ηθοποιός δεν ξεκίνησε παρά το καλοκαίρι του 2012 όταν κι εκείνος χώρισε από μια σχέση του. «Ξαφνικά η φάση ήταν «Είσαι ένας από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους» και για κάποιο λόγο τον είδα με διαφορετικά συναισθήματα μόλις πλέον ήταν διαθέσιμος και όχι δεσμευμένος».

Όσο για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον επικείμενο γάμο της η ίδια δίνοντας την απάντηση επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στα σκαριά…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Παντρεύεται η Τζένιφερ Άνιστον – Τι λέει η ίδια; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα