Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 1-0

21:01 8/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του, κέρδισε τον Παναθηναϊκό, έμεινε προσωρινά μόνος δεύτερος και περιμένει το ντέρμπι ΠΑΟΚΟλυμπιακός για να δει τι διαφορά θα έχει από τις δύο επιπλέον διεκδικητές του τίτλου...

Οι «πράσινοι» έδωσαν συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχουν από τις 22/12/2014 στο πρωτάθλημα (μια ήττα από την Ξάνθη

στο Κύπελλο) και στα οκτώ τελευταία παιχνίδια σημείωσαν έκτη τους νίκη. Ο Παναθηναϊκός προς το παρόν έχει αυξήσει την διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στους τρεις βαθμούς και έχει μειώσει την διαφορά του από τον Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς και περιμένει την έκβαση του ντέρμπι της αγωνιστικής για να μάθει αν θα έχει συγκάτοικο στην δεύτερη θέση, ή αν θα είναι μόνος του και θα καταδιώκει τον Ολυμπιακό από πιο πλεονεκτική θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Παναιτωλικός είχε φροντίσει να κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Στεφανάκου και έκανε το έργο των παικτών του Παναθηναϊκού πάρα πολύ δύσκολο, καθώς σε όλο το πρώτο ημίχρονο μόλις μια φορά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και ήταν η μοναδική κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Συγκεκριμένα, στο 35' ο Μπεργκ μπήκε με την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, πάσαρε στο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος μόνος του απέναντι με τον Στεφανάκο, πλάσαρε με το δεξί, όμως ο πορτιέρο της ομάδας του Αγρινίου, απέκρουσε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ακολούθησαν το ίδιο πλάνο με το πρώτο μέρος, δηλαδή ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να κλείσει όλες τις πιθανές εισόδους προς την μεγάλη του περιοχή και ο Παναθηναϊκός, έχοντας την πρωτοβουλία, τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας προσπάθησε να βρει έστω μια... χαραμάδα ανοικτή για να σκοράρει.

Τα δεδομένα, ωστόσο άλλαξαν υπέρ του Παναθηναϊκού στο 60' όταν ο Ρουσκουγιέδα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο για μαρκάρισμα πάνω στον Πέτριτς. Επτά λεπτά αργότερα ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ, μετά από κόρνερ που είχαν κερδίσει οι «πράσινοι».

Οι Αγρινιώτες με δέκα παίκτες δεν έδειχναν ικανοί να βγουν μπροστά και να επιτεθούν τουλάχιστον σε σετ παιχνίδι και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί έστω και μια αντεπίθεση, όμως δεν είχε πολλές ευκαιρίες και το 1-0 υπέρ του Τριφυλλιού έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος (46' Ατζαγκούν), Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός (82' Νίνης), Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (65' Καρέλης), Μπεργκ, Πέτριτς.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Σκαρμοτσίνο, Γοδόι, Φωτάκης (80' Λάζαρ) , Ρουσκουγιέδα, Μαρτίνες (85' Θεοδωρίδης), Βιγιαφάνες (68' Καπέλ), Άλβες.

The post Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 1-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα