Παναγιώτα Βλαντή στο Πρωινό mou: Έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε και τέλειωσε, δεν έχει επιστροφή [βίντεο]

Για το χωρισμό της με τον επί 13 χρόνια σύντροφο της μίλησε στο σημερινό Πρωινό mou και τους Πέτρο Κωστόπουλο, Τζένη Μπαλατσινού η Παναγιώτα Βλαντή και έδειξε αρκετά συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη με αυτή την εξέλιξη στη ζωή της λέγοντας «δεν έχει επιστροφή ούτε τίποτα».

«Πέρασε κάποια στιγμή απ' το μυαλό μου, αλλά ευτυχώς δεν έγινε. Εκ των υστέρων καταλαβαίνεις, γιατί όταν είσαι μέσα σε μία σχέση δεν βλέπεις πολλά πράγματα. Ευτυχώς μετά, όταν παίρνεις μια απόσταση, βλέπεις ότι όσο πόνο και να έχει πρέπει να είσαι γενναίος και να πάρεις

μια απόφαση, ότι δεν γίνεται» είπε η Παναγιώτα Βλαντή για το αν σκέφτηκε το γάμο ποτέ ενώ για το χωρισμό της με το Νίκο Ράπτη με τον οποίο συνδεόταν επί 13 χρόνια είπε με σκληρή γλώσσα.

«Ήταν αυτό που ήταν, έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε και τελείωσε. Δεν έχει επιστροφή ούτε τίποτα». Στην ερώτηση αν «κατηγόρησε» τον εαυτό της για αυτόν τον χωρισμό, αποκάλυψε: «Θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι ότι δεν καταλάβαινα αλλά ήμουν, τότε, επηρεασμένη από μια συναισθηματική κατάσταση. Υποστηρίζω τα οκτώ χρόνια που ήμασταν μαζί και τα πέντε πριν, υποστηρίζω έτσι κι αλλιώς τις σχέσεις μου. Απλώς τελειώνουν κάποια στιγμή και πάμε παρακάτω».

Keywords
Τυχαία Θέματα