«Πάμε Πακέτο» στην Αμερική: Τα «παιδιά του σπέρματος» ψάχνουν τα αδέρφια τους

Το MTV δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Την πρεμιέρα του κάνει την προσεχή Δευτέρα μια καθημερινή σειρά διαφορετική από τις άλλες, γεμάτη... αλλόκοτες αναζητήσεις.

Ένα άλλο «Πάμε Πακέτο» περιμένει το αμερικανικό κοινό καθώς παιδιά προερχόμενα από εγκυμοσύνη μέσω δωρεάς σπέρματος αναζητούν «αδέρφια» τους. Που; Σε όλο τον κόσμο! Πρόκειται για μία σειρά-πρότζεκτ που σκοπό έχει να συνδέσει ανθρώπους γεννημένους μέσω της εν λόγω διαδικασίας, που ουσιαστικά

δένονται με δεσμούς αίματος , ωστόσο τυπικά μπορεί να είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Τα άτομα αυτά μπορεί να είναι από 2 έως 250, αναφέρει ο υπεύθυνος της αμερικανικής Τράπεζας Σπέρματος Γουέντι Κράμερ.

Η εν λόγω σειρά , σύμφωνα με ανθρώπους του MTV έχει σκοπό να συνδέσει άτομα με κοινές ρίζες, αλλά και να περάσει στο κοινό έναν κοινωνικό προβληματισμό σχετικά με την δωρεά σπέρματος και τις συνέπειες που αυτή έχει για το κοινωνικό σύνολο. «Υπήρξε στο παρελθόν περίπτωση όπου άνθρωποι προερχόμενοι από το ίδιο σπέρμα ήταν ερωτικό ζευγάρι και ανακάλυψαν την συγγένεια τους μετά από 4 χρόνια σχέσης», προσθέτει ο Κράμερ.

Η σειρά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το κοινό και αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ ακροαματικότητας. Ήδη περίπου 1500 άτομα γεννημένα μέσω δωρεάς σπέρματος έχουν επικοινωνήσει με το MTV προκειμένου να συμμετάσχουν στην σειρά.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα