Πάλι μόνος ο Τζώρτζ Κλούνεϊ- Γιόρτασε μόνος την 4η Ιουλίου στη λίμνη Κόμο

11:38 8/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο διάσημος εργένης φαίνεται πως χώρισε από την δίχρονη σχέση του με την Στέισι Κέϊμπλερ και είναι πάλι στην «γύρα». Επί τρεις μήνες το ζευγάρι δεν είχε κοινές εμφανίσεις όμως οι φήμες χωρισμού επιβεβαιώθηκαν όταν την Ημέρα Ανεξαρτησίας που γιορτάζεται οικογενειακώς στις ΗΠΑ δεν βρήκε το ζευγάρι μαζί, για ακόμα μια φορά.

Ο «αιώνιος εργένης» εθεάθη να γιορτάζει την 4η Ιουλίου μόνος στην Λίμνη Κόμο της Ιταλίας αν και ο κύκλος του αρνείται τις φήμες περί χωρισμού.

Ωστόσο, πηγή αναφέρει στους Sunday People, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι "δεν είναι ότι ο Τζώρτζ και η Στέϊσι δεν βρίσκουν χρόνο να περάσουν μαζί αν πραγματικά το ήθελαν. «Ο Τζώρτζ απομακρύνεται σιγά-σιγά από τη σχέση. Πάντα συμβαίνει το ίδιο. Όταν αισθάνεται ότι μία γυναίκα τον πλησιάζει αρκετά, εκείνος αποτραβιέται και τελικά φεύγει».

Το αμερικανικό περιοδικό In Touch ανέφερε στο ρεπορτάζ ότι ο Κλούνεϊ εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι με την πιθανολογούμενη νέα του κατάκτηση το μοντέλο Μόνικα Τζακισίκ από την Κροατία σε κλειστό -για μέλη μόνο- κλάμπ του Λονδίνου.

Η Στέϊσι την 3η Ιουλίου δε και ενώ ο Κλούνεϊ βρισκόταν στην Ιταλία ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα