Παίζει τα ρέστα του ο Καρατζαφέρης – Κατεβαίνει επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Οι ζυμώσεις ξεκινούν για τις Ευρωεκλογές και όλα τα κόμματα ετοιμάζουν το οπλοστάσιό τους ενόψει της 25ης Μαΐου. Ένα κόμμα που μετά τις εκλογές βρέθηκε στο πολιτικό περιθώριο αλλά προσπαθεί να επανακάμψει από τότε είναι και ο ΛΑ.Ο.Σ.. Και για να το επιτύχει, προτίθεται να επιστρατεύσει το πιο δυνατό του όπλο: τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η πληροφορία έφτασε

πριν από λίγες μέρες. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη για την επιστροφή του στην Ευρωβουλή αλλά και στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του koolnews.gr από κύκλους της Καλλιρόης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα βρεθεί στην πρώτη θέση του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματός του, ενώ για τους υπόλοιπους υποψηφίους θα συνεδριάσουν τα όργανα του κόμματος.

Γρίφος παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της νυν Ευρωβουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ., Νίκης Τζαβέλλα, η οποία παρά το σχετικό πρέσινγκ που έχει δεχθεί από τη ΝΔ, θα παραμείνει στις τάξεις του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη και πιθανώς θα βρίσκεται και στο Ευρωψηφοδέλτιο.

Με αυτή του την κίνηση, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. βάζει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στη ΝΔ, ενώ σε συζητήσεις του και ο ίδιος ξορκίζει αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας την πολιτική του διαφοροποίηση από τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα