Ούτε ο θάνατος δεν σταματά τη φιλία – Έβαλε στο κράνος του το Μπουλά ο Δαδακαρίδης [εικόνα]

Η γνωριμία τους μέσα από τη σειρά 50-50 γέννησε μια ακόμη φιλία για τον Σάκη Μπουλά και προσέφερε έναν φίλο-σύμβουλο στον μικρότερο Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μπορεί να έχουν περάσει πλέον κοντά 30 μέρες από την ημέρα που ο Σάκης εξέπνευσε, αλλά ο Πυγμαλίωνας τον θυμάται και για να συνεχίσει να τον θυμάται έκανε κάτι πρωτότυπο και συγκινητικό.

Εκτός από το κοινό τους επάγγελμα, ο Πυγμαλίωνας και ο Σάκης μοιράζονταν το πάθος τους για τις μηχανές και εμπνευσμένος από τον Βαλεντίνο Ρόσι που έβαλε στο κράνος φωτογραφία του αδικοχαμένου φίλου του Μάρκο Σιμοντσέλι,

έβαλε στο δικό του κράνος φωτογραφία του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του «Πλέον θα κάνουμε μαζί βόλτες. Ο Σάκης είχε τρέλα με τις μηχανές, όπως κι εγώ, αλλά λόγω της αρρώστιας του οι γιατροί, ειδικά μετά το μπαϊπάς που έκανε, του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να ανέβει ξανά σε μοτοσικλέτα. Μου έλεγε ότι ήθελε να αγοράσει μία δική του, μετά μου ζητούσε να τον πάω βόλτα με την δική μου μηχανή και, βέβαια, όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν» ανέφερε κι έσπευσε να τονίσει ότι δεν το κάνει για το θεαθήναι.

«Δεν θέλω να πει κανείς ότι αυτό το κάνω εσκεμμένα, γιατί θα τον πάρω και θα μιλήσω όπως μιλάνε στον Πειραιά»,

Keywords
Τυχαία Θέματα