Ούτε η ΕΠΟ: Απίστευτη απόφαση της UEFA για το Σερβία – Αλβανία

Μια απόφαση που θυμίζει την ΕΠΟ στις καλύτερες μαγειρικές της σπεσιαλιτέ εξέδωσε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA για τον επεισοδιακό αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία που διεκόπη λόγω των όσων ακολούθησαν την «εισβολή» στον αγωνιστικό χώρο ενός τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου που μετέφερε τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας». [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ]

Σύμφωνα με την απόφαση, η αλβανική ομοσπονδία κρίθηκε υπεύθυνη για τη διακοπή της

αναμέτρησης καθώς οι παίκτες της αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Σερβίας. Παράλληλα, η UEFA αποφάσισε να αφαιρέσει 3 βαθμούς από τους Σέρβους στη βαθμολογία λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους! Ενώ η Σερβία θα δώσει τα δύο επόμενα παιχνίδια στην έδρα της χωρίς κόσμο. Τέλος, επέβαλε σε κάθε ομοσπονδία πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Παρά τα προγνωστικά που ήθελαν την UEFA να αποφασίζει την επανάληψη του αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο -εξού και η προθυμοποίηση Μπουτάρη να φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη- η απόφαση τιμωρεί και τις ομάδες και των δύο χωρών, αλληλοακυρώνοντας τις τιμωρίες. Μόνο που δίνει τα... κουκούτσια στη Σερβία καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ τους έχει το προβάδισμα.

Η ποινή είναι εφέσιμη ενώ ήδη οι νομικοί της αλβανικής ομοσπονδίας την χαρακτήρισαν ως «απόφαση-τραβεστί».

The post Ούτε η ΕΠΟ: Απίστευτη απόφαση της UEFA για το Σερβία – Αλβανία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα