Όργια με ανήλικες στο παλάτι του Καντάφι – Βιασμούς και απαγωγές καταγγέλλει το χαρέμι

Απαγωγές, βιασμούς και κακοποιήσεις ανηλίκων κοριτσιών και αγοριών περιγράφει και σοκάρει το βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου Ακίν Κοζάν, το "Χαρέμι του Καντάφι".

Το βιβλίο που έγινε μπεστ σέλερ στη Γαλλία - και πρόκειται να εκδοθεί και σε άλλες χώρες - περιλαμβάνει συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν την τυραννία του πρώην Λίβυου ηγέτη, Μουαμάρ Καντάφι, και σκοτώθηκε το 2011 φέρνοντας την λύτρωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, οι διάσημες "Αμαζόνες" που είχε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεων του ήταν ερωμένες του και γυναίκες αξιωματούχων και δεν γνώριζαν πολεμικές τέχνες ή πως να χρησιμοποιούν τα όπλα.

Η Σοράγια, το πραγματικό όνομα της οποίας δεν είναι γνωστό, μίλησε στην Κοζάν για την απαγωγή της το 2004, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Μια 15χρονη δίνει ένα μπουκέτο λουλούδια και γνωρίζει την κόλαση

Από το σχολείο της, της είχαν αναθέσει να δώσει ένα μπουκέτο λουλούδια στον Λίβυο ηγέτη που θα τους επισκεπτόταν. Την επόμενη, κι όλας, μέρα οι "Αμαζόνες" πήγαν στο σπίτι της και την πήραν λέγοντας στην μητέρα της πως την θέλουν για μια γιορτή στο παλάτι. Όταν την οδήγησαν στην έπαυληκοντά στην Τρίπολη την έγδυσαν και την πήγαν στην κρεβατοκάμαρά του και ο Καντάφι της είπε πως θα είναι "ο μπαμπάκας" της και ότι θα μείνει μαζί του για πάντα.

Όπως υποστηρίζει η ίδια του αντιστάθηκε κι έτσι έδωσε εντολή στη Μμπρούκ, την επικεφαλής του χαρεμιού, να της κάνει "μαθήματα". Της έδιναν να βλέπει πορνόκαι την ανάγκαζαν να βλέπει τις σεξουαλικές περπτύξεις του Καντάφι με άλλες γυναίκες για να μαθαίνει.

Όταν σκοτώθηκε ο Καντάφι, η Σοράγια επέστρεψε σπίτι τηςκαι είχε σημάδια κακοποίησης. Είχε βιαστεί κατ' εξακολούθηση και είχε εθιστεί στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τα οποία της έδινε το καθεστώς σε καθημερινή βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα