Οργασµός Α’ γυναικείου ρόλου: Φτάνει σε κορύφωση ή σε δουλεύει ψιλό γαζί;

Οι γυναίκες προσποιούνται µερικές φορές στον οργασµό. Αυτό είναι fact. Το ίδιο όµως κάνουν και οι άντρες, όσο κι αν τα αποδεικτικά στοιχεία, βλέπε άδεια χρησιµοποιηµένα προφυλακτικά, εξαφανίζονται µε τη µεθοδική ευλάβεια ενός serial killer που δεν αφήνει ίχνη πίσω του. Πίσω από τη θεατρική παράσταση των δύο φύλων κρύβεται το κυνήγι του ταυτόχρονου οργασµού το οποίο αναλύεται στο Kool Magazine, το πρώτο περιοδικό για iPad και Android.

Κείμενο

Γιώργος Πανταζόπουλος

Οι γυναίκες προσποιούνται µερικές φορές στον οργασµό. Αυτό είναι fact. Το ίδιο όµως κάνουν και οι άντρες, όσο κι αν τα αποδεικτικά στοιχεία, βλέπε άδεια χρησιµοποιηµένα προφυλακτικά, εξαφανίζονται µε τη µεθοδική ευλάβεια ενός serial killer που δεν αφήνει ίχνη πίσω του. Πίσω από τη θεατρική παράσταση των δύο φύλων κρύβεται το κυνήγι του ταυτόχρονου οργασµού.

Είναι ψυχαναγκαστικό. Σκέψου δύο τρένα της ίδιας γραµµής, αλλά αντίθετης κατεύθυνσης. Ξεκινούν την ίδια στιγµή, µην περιµένεις όµως να συναντιούνται ακριβώς την ίδια ώρα κάθε φορά. Όταν ο ταυτόχρονος οργασµός γίνεται αυτοσκοπός, τότε ανοίγει η αυλαία και ακολουθούν συγκινητικές ερµηνείες.

Τη φήµη του ψεύτικου Big O έχουν διαχρονικά οι γυναίκες. Οι τεχνικές τους προδιαγραφές άλλωστε τις βοηθάνε να επιδοθούν σε οσκαρικές ερµηνείες Α’ γυναικείου ρόλου. Πριν φρικάρεις, σκέψου αυτό: αν προσποιούνταν σε κάθε οργασµό της, κάποια στιγµή θα έβλεπες το κρεβάτι άδειο. Εκτός κι αν η κοπέλα σου έχει τα φωνητικά ηχοχρώµατα της Μεγκ Ράιν στο «Όταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι», δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απλώς πρέπει να κάνεις µια παραδοχή αν θες να ηρεµήσεις. Η κοπέλα σου, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, προσποιείται κάποιες φορές στον οργασµό της. Οι λόγοι είναι διάφοροι και συνήθως αθώοι. Μπορεί να µην αντέχει άλλο τους µεταµεσονύκτιους ταντρικούς πειραµατισµούς σου. Καλό το τάντρα, αλλά ξυπνάει τη χαραυγή. Ή απλώς δεν θέλει να πληγώσει τον ορθωµένο εγωισµό σου. Σε αυτές τις µέρες, το µόνο που θέλει είναι να αποφύγει τον κουραστικό, τιµηµένο µε χρυσό βατόµουρο διάλογο που πάει κάπως έτσι: «Τελείωσες; Γιατί όχι; Φταίω εγώ;».

Η Μεγκ Ράιαν στην κλασική σκηνή του fake οργασμού στο «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι»

Αν το φιλοσοφήσεις παρέα µε ένα σκοτσέζικο malt, συνειδητοποιείς ότι κι εσύ έχεις µπει στον πειρασµό να προσποιηθείς στον οργασµό σου. Μπορεί και να το έχεις κάνει. Τον οργασµό δεν είναι δύσκολο να τον προσποιηθείς – την εκσπερµάτιση ναι. Χρησιµοποίησε προφυλακτικό κι εξαφάνισε περίτεχνα τα αποδεικτικά στοιχεία («πετάγοµαι στο µπάνιο να ρίξω λίγο νερό πάνω µου»).

Το τέλειο σεξ είναι µύθος. ∆εν πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτό. Όταν ένας γκολτζής έχει µια άσχηµη µέρα, δεν σηµαίνει ότι δεν είναι γκολτζής. Αν τώρα έχεις σκαλώσει υπάρχει κι αυτή η έρευνα που έρχεται κατευθείαν από το Βέλγιο. Οι ερευνητές βρήκαν ότι υπάρχει σχέση µεταξύ κολπικού οργασµού και του τρόπου που περπατάει µια γυναίκα. Ο βηµατισµός και το λίκνισµα της λεκάνης είναι µεγαλύτερα σε αυτές που έχουν κολπικό οργασµ. Βάλ’ τη να σου κάνει πασαρέλα πάνω κάτω κι έχεις την απάντησή σου.

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

- Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
Τυχαία Θέματα