Όνειρο θερινής νυκτός ο Μέσι για τη Ρεάλ – Τρεις φορές προσπάθησε να τον αποκτήσει ο Πέρεθ!

Το καλοκαίρι του 2000 ο άρτι εκλεχθείς στην προεδρία της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ «υπέγραψε» το μεγαλύτερο σύγχρονο κεφάλαιο στην αντιπαλότητα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα, υλοποιώντας την προεκλογική υπόσχεσή του για απόκτηση του Λουίς Φίγκο.

Συμφωνώντας μόνο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης των 60 εκατ. ευρώ και τον έντυσε στα λευκά, με τον κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» του 2000 να αποτελεί μετέπειτα το κόκκινο πανί για τους «προδομένους» φίλους της Μπαρτσελόνα.

Λίγα

χρόνια αργότερα, ο πρόεδρος και σήμερα των «μερένχες» έβαλε στο μυαλό του κάτι πολύ πιο φιλόδοξο, για την ακρίβεια αυτό που θα ήταν το μεγαλύτερο μεταγραφικό «μπαμ» όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον μαδριλένικο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», η Ρεάλ προσπάθησε να κάνει δικό της τρεις φορές την τελευταία πενταετία τον Λίονελ Μέσι! Σύμφωνα με την αποκάλυψη, η πρώτη ήταν στο δεύτερο μισό του 2011 και υπό το φόβο της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο επιχειρούσε να δελεάσει η Μάντσεστερ Σίτι. «Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, δεν πρόκειται να γίνει κάτι», ήταν η απάντηση που έλαβαν οι Μαδριλένοι, οι οποίοι όμως δεν… πτοήθηκαν.

Το καλοκαίρι του 2013, οπότε το μέλλον του Ρονάλντο ήταν ξανά στον «αέρα» η Ρεάλ επανήλθε, ωστόσο η Μπάρτσα αρνήθηκε ξανά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, κάτι που βάσει του ρεπορτάζ του «Cadena Cope» συνέβη και πριν από 1,5 χρόνο. Αυτό που δεν αναφέρθηκε είναι το ποσό που σκόπευε να προσφέρει η «βασίλισσα» και το οποίο δεν θα είχε λογικά δύο ψηφία μπροστά από τα μηδενικά…

The post Όνειρο θερινής νυκτός ο Μέσι για τη Ρεάλ – Τρεις φορές προσπάθησε να τον αποκτήσει ο Πέρεθ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα