Ομολογεί τις αυξήσεις φόρων και επιβαρύνσεων ο Αλεξιάδης: «Τα ψηφίσαμε με τη συμφωνία»

19:29 4/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Με κυνικό τρόπο ομολόγησε στη Βουλή τις αυξήσεις φόρων και τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις για τους φορολογούμενους ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος κάλεσε τους βουλευτές να αναλογιστούν τη συμφωνία που ψήφισαν το περασμένο καλοκαίρι.

«Το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης είναι σαφές. Η συμφωνία του καλοκαιριού προβλέπει αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο οποίος έτσι δεν άφησε περιθώρια

για παρερμηνείες και θύμισε την πρόσφατη δήλωσή του - για την οποία είχε κατηγορήσει τα ΜΜΕ ότι τη διαστρέβλωσαν - πως «στη φορολογία τελείωσαν τα άσχημα και έρχονται τα χειρότερα».

Επιχειρώντας πάντως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, σημείωσε ότι την ευθύνη φέρει η αντιπολίτευση. Απαντώντας συγκεκριμένα σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, ο κ. Αλεξιάδης είπε: «Δεν θα ήταν λογικό να έρθει ο υπουργός και να μιλήσει αναλυτικά τι έχει συμφωνηθεί και τι όχι με τους Θεσμούς. Ωστόσο, δεν θα επιβεβαιωθούν όσα τερατολογικά ακούγονται. Επειδή δεν αναφέρομαι στον τάδε φόρο, δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώνω την αύξησή του. Διεξάγονται πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, αντιλαμβάνεστε τις πιέσεις που ασκούνται… Για την πορεία και τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαρροές ή σχόλια».

The post Ομολογεί τις αυξήσεις φόρων και επιβαρύνσεων ο Αλεξιάδης: «Τα ψηφίσαμε με τη συμφωνία» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα