Εμετικά σχόλια Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα

Δυο ντροπιαστικές αναρτήσεις, με ομοφοβικά σχόλια για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα έκανε ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Μετά την πολιτική κηδεία του Μηνά Χατζησάββα, ο επί 25 χρόνια σύντροφός του, Κώστας Φαλελάκης μίλησε για το παράπονο του σπουδαίου ηθοποιού: «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης που δεν έρχεται και αντί για

συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν το έκρυψε ποτέ ο Μηνάς αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι’ αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους».

Τα λόγια του Κώστα Φαλελάκη φαίνεται ότι ενόχλησαν τον Φαήλο Κρανιδιώτη ο οποίος με μια ντροπιαστική ανάρτηση στο facebook σχολίασε:

«Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετεχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη “χήρα” του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει».

Μετά τον δικαιολογημένο χαμό που προκλήθηκε από το ομοφοβικό σχόλιο, ο Φαήλος Κρανιδιώτης επανήλθε με νέα ακόμα πιο προκλητική ανάρτηση:

«Όποτε πετυχαίνετε την πολιτική ορθότητα, να μην ξεχνάτε ποτέ να σκουπίσετε τα παπούτσια σας πάνω στα μούτρα της. Κάνεις σκληρή κριτική σε gay ή διαφωνείς με μαλακίες που λένε ή κάνουν, είσαι "ομοφοβικός". Άμα δε το gay συμπίπτει με αριστεριλίκι, σύμφωνα συμβίωσης, κλπ, τότε μιλάμε για τα Άγια των Αγίων να 'ούμ'. Με gay επιτρέπεται να διαφωνούμε μόνο για το αν μας αρέσει πχ ο τραχανάς. Άπαξ και διαφωνείς με άλλες συμπεριφορές ή την μοδέρνα πολιτική ατζέντα τους, τότε αρχίζουν οι τσιρίδες κι οι ταμπέλες. Στα μέζεα μας. Ένας σοβαρός άνθρωπος, μεγάλος καλλιτέχνης, επιλέγει επί σχεδόν 70 χρόνια που έζησε, να κρατάει την προσωπική του ζωή και τις ερωτικές επιλογές του μακριά από τα μάτια του κόσμου. Προφανώς έτσι γούσταρε, ήταν επιλογή του. Και τώρα τον βγάζουν λεζάντα. Βρες το λάθος».

The post Εμετικά σχόλια Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα