Ολυμπιακός: Εβδομάδα εξελίξεων με φόντο… Ελλάδα!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια κρίσιμη εβδομάδα σε ό, τι αφορά το θέμα του προπονητή, αλλά και στο πολύ σημαντικό ζήτημα της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και όλα αυτά με το μυαλό όλων να είναι καθηλωμένο στις εξελίξεις σχετικά με το δημοψήφισμα, αλλά και στη ρήξη της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους...

Την

ώρα που οι τράπεζες είναι κλειστές, συναλλαγές δεν γίνονται ο κίνδυνος της μηδενικής ρευστότητας είναι ορατός, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να υλοποιήσει την «επόμενη μέρα» του συλλόγου, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, επηρεάζει το ποδόσφαιρο, όπως και όλους τους άλλους κλάδους. Στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», έχουν μεν το μυαλό τους και την προσοχή τους στις πολύ κρίσιμες εξελίξεις στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό σκηνικό της χώρας, εν τούτοις όμως προσπαθούν να λύσουν και τα δικά τους προβλήματα.

Το πρώτο και κύριο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το θέμα του προπονητή, με τον Μάρκο Σίλβα να αποτελεί τον στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας για τον «κόκκινο» πάγκο. Η κατάσταση δεν είναι και τόσο εύκολη, όχι διότι ο ίδιος δεν θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, κάθε άλλο. Ο 38χρονος έχει ορισμένες διαμάχες με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο οικονομικό σκέλος. Βέβαια, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου η πλευρά του προπονητή θα συναντηθεί με αυτή της διοίκησης, μήπως και καταφέρουν να βρουν την «χρυσή τομή» για να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Πορτογάλο και την ομάδα από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Το δεύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού με αρκετά ονόματα να σχετίζονται με την επικαιρότητα των πρωταθλητών Ελλάδας. Κοντά στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι ο Νενέ [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], αλλά και κοντά στον Γιουσούφ Σαμπαλί, παρά το γεγονός πως ενδιαφέρεται και η Νάντ. Στην επίθεση προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Εμενίκε, όμως υπάρχουν και τα ονόματα των Μπερμπάτοφ (δεν τον θέλει ο Σίλβα), Ζόνατας (δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει η περίπτωση του Ολυμπιακού) καθώς επίσης και ο Ζαπάτα.

Επίσης, στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού προστέθηκε για άλλη μια ακόμη χρονιά το όνομα του Γάλλου μεσοεπιθετικό της Λιόν, Γιόαν Κουρκίφ, ο οποίος αποχωρεί από τη Λιόν. Πρόκειται για ένα τεράστιο εργαλείο στον χώρο της μεσαίας γραμμής αφού μπορεί να αγωνιστεί ως «οκτάρι», ως «δεκάρι» αλλά και ως ακραίος εξτρέμ. Το μόνο κακό είναι πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος καθώς τον «γλυκοκοιτάζουν» πολλές ομάδες.

The post Ολυμπιακός: Εβδομάδα εξελίξεων με φόντο… Ελλάδα! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα