Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ερνάνι, ψάχνει για στόπερ ηγέτη!

13:24 2/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι το θέμα του Ερνάνι και μέσα στις επόμενες ώρες ο παίκτης αναμένεται να... πιάσει λιμάνι. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση...

Το κενό στα αριστερά της επίθεσης θα κλείσει πολύ σύντομα αφού ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ερνάνι και θεωρείται αρκετά δύσκολο,

έως και ακατόρθωτο να χαλάσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Άλλωστε, οι Πορτογάλοι το τόνιζαν πως ο παίκτης θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στους πρωταθλητές Ελλάδας [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως ο Ερνάνι είναι προ των πυλών, στον Ολυμπιακό δεν έχουν βρει ακόμα τον κεντρικό αμυντικό που θα ηγηθεί της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Κάρλος Σαμπράνο, που μέχρι πρότινος ήταν στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά, επέλεξ να συνεχίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Από το KoolNews.gr [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], σας ενημερώσαμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Γαλατά, βάσει τουρκικών δημοσιευμάτων, για τον Άλβαρες Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική περίπτωση για τα στόπερ και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 22 ετών έχει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη στην άμυνα. Οι «εκατομμυριούχοι», όμως δεν θα τον παραχωρήσουν, αν δεν πάρουν το ποσό που επιθυμούν, το οποίο λογίζεται στα 5 εκατ ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος», ο Ολυμπιακός εξετάζει περίπτωση του στόπερ της Εσπανιόλ, Έκτορ Μορένο, που «γλυκοκοιτάζει» η Αϊντχόφεν, ενώ συν τοις άλλοις στο προσκήνιο υπάρχει και το όνομα του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι. Μπορεί από το στρατόπεδο των Πειραιωτών να διέψευσαν τα περί ενδιαφέροντος για το 33χρονο στόπερ, αλλά το όνομα του Αργεντινού συνεχίζει να απασχολεί το μετεγγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

The post Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ερνάνι, ψάχνει για στόπερ ηγέτη! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα