Όλγα Κεφαλογιάννη: Δεν το παίζω γκόμενα ή νάρκισσος, ο Σταύρος Θεοδωράκης όμως είναι

Έξω από τα δόντια τα είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη της και δεν δίστασε να αναφερθεί στην εξωτερική της εμφάνιση λέγοντας πως δεν είναι «γκόμενα» ενώ χαρακτήρισε τον Σταύρο Θεοδωράκη νάρκισσο.

Η υπουργός Τουρισμού μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τον Ομπάμα, τον Σταύρο Θεοδωράκη και για τον εαυτό της. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την συνάντηση της με τον πλανητάρχη και για το αν την φλέρταρε, η κ. Κεφαλογιάννη απάντησε πως «το κατέχει το σπορ. Είναι επιρρεπής» και

συμπλήρωσε πως της έκανε και κομπλιμέντο μόλις της συνάντηση καθώς της είπε «You are very beautiful».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη σχολίασε και τα δημοσιεύματα αναφορικά με το φλερτ μεταξύ του Ομπάμα και της Δανής πρωθυπουργού λέγοντας πως η Μισέλ «έχει δίκιο».

Ο δημοσιογράφος της είπε: «Αποσπάς το μάξιμουμ. Χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι», αναφερόμενος στην εμφάνιση της και εκείνη του απάντησε «δεν είμαι γκόμενα, ούτε το παίζω τέτοια».

Σχολιάζοντας τους μισθούς των βουλευτών, η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε ότι «ο Σαμαράς τα έκοψε όλα. Ούτε μισό ευρώ δεν παίρνουμε για τα υπουργικά μας καθήκοντα. Μόνο τη βουλευτική μας αποζημίωση. Χωρίς τα επιπλέον από τις επιτροπές. Κάτι λιγότερο από 4.500 ευρώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και πάλι στην εξωτερική της εμφάνιση λέγοντας «Με θεωρείς νάρκισσο; Κι όμως δεν είμαι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι».

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα