Όλα όσα είδαμε στο «Βράδυ»: Από την kinky αποκάλυψη του Γκλέτσου στις «βίζιτες» του Μπογδάνου [βίντεο]

Το δεύτερο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» αποδείχθηκε άκρως αποκαλυπτικό με τους καλεσμένους της εβδομάδας να έχουν πολλή όρεξη για ανατροπές και… αποκαλύψεις.

Την εκπομπή άνοιξε η πάντα σέξι Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, τις φιλίες μεταξύ γυναικών αλλά και τον σεξισμό που έπρεπε να αντιμετωπίσει κατά τον πρώτο χρόνο της στη Βουλή. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί σε ένα περιστατικό κατά το οποίο ένας άνδρας της ζήτησε να… καθίσει στα πόδια του αν δεν έβρισκε κάποια άλλη διαθέσιμη θέση. Πώς αισθάνθηκε;

Πειράζοντας συνεχώς τον Πέτρο και… κλαίγοντας από τα γέλια όταν ο παρουσιαστής της «χάρισε» ένα περιπαικτικό βίντεο, η Όλγα απέδειξε τον λόγο που εδώ και χρόνια είναι η αγαπημένη πολιτική παρουσία των ανδρών!

Δεύτερος καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος. Πώς θα μπορούσε να μην ρίξει τα βέλη του σε όσους νιώθει πως ευθύνονται για την υπάρχουσα κατάσταση στην Ελλάδα; Χαρακτηρίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη «βαριάς μορφής», τόνισε πως στη δική του περίπτωση η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Όσο για το σύμφωνο συμβίωσης; Δηλώνει υπέρ και παραδέχεται πως το καλύτερό του θα ήταν να τελέσει γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Λίγο αργότερα, ο Απόστολος ρωτά τον Πέτρο αν έχει πάει ποτέ με άνδρα και μόλις εκείνος του απαντά όχι, έρχεται η αποκάλυψη! «Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει με άντρα και το λέω»; Και συνέχισε: «Το ψάρι ψήνεται και απ’ τις δύο πλευρές πάντα»…

Στο πλατό έρχεται η Βίκυ Κάβουρα, φορώντας ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα και έτοιμη να παίξει με τον Πέτρο τα παιχνίδια που είχε ετοιμάσει για εκείνη. Της αρέσει να τις λένε πως είναι σέξι; Πώς αντέδρασε όταν ο Πέτρος της διάβασε παλιές δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος υποστήριζε πως «όταν τρώει δε σηκώνει το πιάτο του» και πως «δε δέχεται η γυναίκα να είναι πάνω από εκείνον»; Πόσο άγρια είναι τελοσπάντων η Βίκυ Κάβουρα;

Τελευταίος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω με μία και μόνο δήλωση. «Οι μισές γυναίκες που φέρνεις εδώ είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν έχει να δώσει τίποτα στο έξω. Οι μισές που περνάνε από τις εκπομπές είναι γυναίκες οι οποίες δεν έχουν κανένα άλλο προσόν πέρα από το γεγονός ότι είναι όμορφες και διαθέσιμες. «Είσαι ρατσιστής», απάντησε ο Πέτρος για να πάρει την… πληρωμένη απάντηση «Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι βίζιτες».

Ο δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο στις δηλώσεις και τόλμησε να αντιμετωπίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο σε έναν αγώνα μπάσκετ αλλά και να τραγουδήσει!

The post Όλα όσα είδαμε στο «Βράδυ»: Από την kinky αποκάλυψη του Γκλέτσου στις «βίζιτες» του Μπογδάνου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα