Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε

23:04 7/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο τραπεζίτης που βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μαζί με την οικογένεια του, σκότωσε την γυναίκα και την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 57χρονος Γιαν Πέτερ Σμίτμαν ήταν επιχειρησιακός διευθυντής της ολλανδικής τράπεζας ABN Amro εντός της Ολλανδίας από το 2003 μέχρι το 2007 και είχε επικριθεί πολύ έντονα επειδή είχε λάβει αποζημίωση οχτώ εκατομμυρίων δολαρίων ευρώ μετά την κατάρρευση και την εθνικοποίηση της τράπεζας.

Η

αστυνομία της Ολλανδίας ανακοίνωσε σήμερα πως βάσει των στοιχείων της έρευνας, είναι πλέον ξεκάθαρο το τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι όπου έλαβε χώρα μία οικογενειακή τραγωδία και βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι και η 22χρονη κόρη του.

«Η μητέρα και η κόρη δολοφονήθηκαν από τον πατέρα, κατόπιν ο πατέρας αυτοκτόνησε», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας ενώ επίσης πρόσθεσε πως ο τραπεζίτης είχε αφήσει και σημείωμα. Παρ' όλα αυτά η αστυνομία δίστασε να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο του σημειώματος όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο πέθαναν οι τρεις άνθρωποι.

Σε ανακοίνωση της, η οικογένεια του Γιαν Πέτερ Σμίτμαν αναφέρει πως ο τραπεζίτης έπασχε από κατάθλιψη αλλά παρ' όλα αυτά δεν θεωρεί ότι η ψυχική νόσος οδήγησε τον άνδρα στο να σκοτώσει την οικογένεια του: «Ότι αυτό θα οδηγούσε τελικά σε αυτά τα γεγονότα είναι ακόμη αδύνατο να το κατανοήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα