Οι πρώτες φωτογραφίες Κάτιας Ζυγούλη και Σάκη Ρουβά μετά την είδηση για τέταρτο παιδί [εικόνες]

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη όχι μόνο περιμένουν το τέταρτό τους παιδί αλλά κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό μέχρι πρότινος. Από εκείνη τη στιγμή, οι φωτογράφοι τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα με το φακό του ΟΚ! να τους «τσακώνει» στο κέντρο της Αθήνας.

Ευδιάθετοι και με την κοιλίτσα της Κάτιας να κρύβεται παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, επισκέφθηκαν γνωστό στέκι για να απολαύσουν το γεύμα τους. Μεταξύ άλλων, στο περιοδικό, πηγή

από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει: «Δεν ήθελαν να επισημοποιηθεί από νωρίς η τέταρτη εγκυμοσύνη της Κάτιας. Επιθυμία τους ήταν το νέο να παραμείνει κρυφό για όσο περισσότερο γινόταν για να το απολαύσουν ιδιωτικά».

Και το ίδιο πρόσωπο συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελαν τέταρτο παιδί, αλλά δεν το προγραμμάτιζαν. Είναι ενθουσιασμένοι όπως και τρία τους παιδιά , η 7χρονη Αναστασία, ο 4,5 ετών Αλέξανδρος και η 3χρονη Αριάδνη, που περιμένουν να υποδεχτούν το νέο μέλος στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά».

The post Οι πρώτες φωτογραφίες Κάτιας Ζυγούλη και Σάκη Ρουβά μετά την είδηση για τέταρτο παιδί [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα