Οι κρυφές συναντήσεις και το plan B: Την επόμενη μέρα των εκλογών «τρέμει» το ΠΑΣΟΚ

23:09 6/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και το ενδεχόμενο μίας αποτυχίας του κόμματος φοβούνται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, για το ενδεχόμενο αυτο, φαίνεται πως προετοιμάζονται από τώρα όλοι, ενώ πριν από δύο ημέρες αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχειο

της οδού Μιχαλακοπούλου κάτω απο απόλυτη μυστικότητα και συζητήτησαν όλα αυτά. Στελέχη που εκπροσωπούν όλες τις τάσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και εκείνα που έχουν εγκαταλείψει τη Χαριλάου Τρικούπη.

Στη μυστική συνάντηση, πήραν μέρος στελέχη και βουλευτές που πρόσκεινται στον κ. Παπανδρέου, στελέχη της κίνησης των 75" εκπρόσωποι της αριστερής πρωτοβουλίας του Γ. Παναγιωτακόπουλου, απο την κίνηση της κοινωνικής αριστεράς , εκπρόσωποι των 11 , καθώς και άλλα στελέχη που προέρχονται απο κοινωνικούς χώρους και ανήκουν οργανωτικά στο ΠΑΣΟΚ. (ΤΕΕ , αγρότες , ΑΔΕΔΥ , νεολαίας ΠΑΣΟΚ , λίγκα του βορά, κίνηση περιφερειακών πασοκογεννών κ.α).

Σύμφωνα με το egiakoumis.com, στην ουσία ειναι η δεύτερη φορά που βρίσκονται και συζητούν οργανώνοντας τις διάφορες πλευρές των απαντήσεων που θέλουν να δώσουν το βράδυ των εκλογών. Οι απαντήσεις αυτές κινούνται στο πλαίσιο του ότι η πολιτική του συντηρητικού συμβιβασμού οπως αναφέρουν πρέπει να κλείσει ως ατελέσφορη , η παράταξη πρέπει να ανασυγκροτηθεί με όρους αυτονομίας και οριοθέτησης στη νεοφιλελεύθερη επέλαση και ότι πρέπει να ανοίξουν έστω και ανταγωνιστικά οι δίαυλοι επικοινωνίας με τις άλλες δυνάμεις του κέντρου ή της Αριστεράς για το σχηματισμό ενός νέου σχεδίου κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα